Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen munkát kaphatnék 6...

Milyen munkát kaphatnék 6 hónapos terhesség elmúltával? Igaz, hogy nem vehetnek fel emiatt?

Figyelt kérdés

2012. júl. 18. 08:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Felvenni, felvehetnek, de nem igazán fognak!

Nem nyerő a munkáltatónak,hogy felvesz, betanít, utána meg elmész szülni 2 hónap múlva!

2012. júl. 18. 09:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Felvenni felvehetnének-miért is ne-ám esélytelen a dolog.
2012. júl. 18. 09:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem..Igazából korábban is próbálkoztam de akkor sem sikerült :S
2012. júl. 18. 09:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak bizonyos helyekre nem dolgozhatnál, pl. ahol veszélyes anyaggal kell dolgozni (benzinkút, takarítás, vegyész, ...). De se oda, sem máshová nem vennének fel, mivel csak pénzkidobás lenne a munkáltató számára. Mert te úgysem tudnád ellátni a feladatot. Vagy max 2 hónapig. Sajnos ez így esélytelen.
2012. júl. 18. 09:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen,én is így gondolom :/.
2012. júl. 18. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben vagyok 19 hetesen. de nekem most sikerült elhelezkednem, persze titkolom a állapotom amig tudom. Minden pénz jól jön...
2012. júl. 19. 19:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát nálam már tagadhatatlan :S,elég egyértelmű.c:
2012. júl. 20. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!