A születendő kisbabád (a már megszületett picit a nagy mellé teszed egy szobába vagy előszőr veletek alszik?
Én kipróbálom, mi történik, ha a naggyal egy szobában van, első pillanattól kezdve (1 év lesz köztük). Állítólag nem ébred fel a nagy.
Ha nem megy, vagyis ha a nagy nem tud aludni tőle, akkor áttesszük a saját szobánkba, de akkor is a saját ágyában fog aludni persze.
mi úgy csináltuk, hogy először a mi szobánkba. de az nem jött össze majd fél évig küszködtünk.
majd utána ő ment a kisszobába és nagy meg velünk alszik egy szobába.
innentől jók az éjszakáink. már 15 hónapos!
inkább veletek szerintem
mekkora a nagy?
Na, akkor nemcsak én dilemmázom ezen. Még egy hónapom van szülésig.
Nagy 2 éves, saját szobájában csukott ajtónál alszik 1. pillanattól kezdve. 5 hetes kora óta átalussza az éjszakát.
Tényleg nem lehet egy szavam se. 10-12 órákat alszik éjjel.
De!
Jön az öcsi. Mi van, ha felébred a nagy, főleg hajnalban, amikor már lehet, éberebben alszik, hogy felsír öcsi, bemegyek, kihozom szopizni, visszaviszem. Nem hinném, hogy ez jó a nagynak.
Szóval mi azt választottuk, hogy úgy kezdünk, hogy egy ágyikó a nagy szobájában, nappal együtt alszanak, hogy összeszokjanak, meg hogy a nagy tudjon nappal játszani a mi szobánkban. Nincs külön nappalink meg hálónk.
Éjjel meg a kicsi nálunk, hogy ne zargassa fel a nagyot.
Függönnyel leválasztott kis kuckója lesz.
De!
Attól is félek, hogy a nagy nem lesz-e féltékeny, hogy öcsi itt lehet. Majd próbálom elmagyarázni, hogy öcsinek is külön "szobája" van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!