Amikor megszületett a kicsid, mi volt az SMS szövege, amit szétküldtél az ismerőseidnek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 16. 11:04
1/8 anonim válasza:
??? nem küldtem semmi féle SMS-t
A családot, felhívtam. A barátok amikor felhívtak akkor elmondtam mi van.
2/8 anonim válasza:
Szia! :)Végre megszületett, z grammal, és v cm-rel. :) Gyertek be nyugodtan megnézni, 5 napig kell bent lennünk. Puszi!
Ezt is 2 embernek, a két legjobb barátnőmnek.
Ennyi, nem szeretem ezeket a jópofizós sms-eket...
3/8 anonim válasza:
Sziasztok!xy vagyok. 2011. x.hó.x-én megszülettem, y grammal és y centivel. Anyával jól vagyunk, apát pedig felmosták! (bent volt a szülésnél)
4/8 anonim válasza:
Én altatás után amior felebresztettek,félkomás állapotban elkezdtem smseket irogatni,csoda hogy ki birtak hámozni belőle mi a szösz van:-) A lényeg ott volt,a neve,hogy mekora és hogy mikor,meg hogy csaszarral azt hiszem...Remélem más hulyesegeket nem irkaltam,mert amugy alig voltam magamnal:-)
5/8 anonim válasza:
" A mai napon úgy döntöttem,hogy feladom luxusalbérletem anyánál és...óra...perckor kiköltöztem.Jó volt nála de mivel ....gr,....cm-ig nőttem szűkös volt a hely. Üdv..(név)
6/8 anonim válasza:
Szia! Megszületett ma X. Y., **** gr és // cm. Jól vagyunk mindketten, üdv: "én".
7/8 anonim válasza:
Én valami olyat írtam, hogy
megszületett, x cm, y gramm, gyertek be megnézni minket :)
Ezt kb. 6-7 embernek küldtem el.
A távolabbi ismerősöknek neten írtam körüzenetet, de azt már otthonról.
8/8 A kérdező kommentje:
1-es! A kérdés nem arra irányult, hogy küldtél-e vagy sem, hanem aki küldött sms-t, az mit írt.....
A többieknek köszönöm!
2012. jún. 16. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!