Többgyermekes anyukák, hogyan oldjátok meg egyedül a következőket?
Azokra gondolok, akiknek a párjuk nem segít be és semmilyen más segítségük nincs. Pl. hazajön a férfi munkából, alszik, vagy messzebb dolgozik, stb. Messze lakik a nagymama, nincs közelben családtag, stb.
Szóval mikor fürödtök, főztök, mikor szedtek szemöldököt, vagy jártok el fodrászhoz, kozmetikushoz? (ugye ezek ma már elég alapvetőek, nem sok kócos és benőtt szemöldökű anyát látok az utcán). Mit csináltok, ha betegek vagytok? Hogy mentek el bevásárolni, vagy ruhát vásárolni?
Fürdés, főzés, szemöldökszedés nem probléma.
Még a ruhavásárlás sem, mondjuk ezer éve nem próbáltam ruhát, de tudom a méretem :)
Bevásárlás naponta van, mert csak kosárral tudok menni (babakocsis a legkisebb még) és abba alig fér valami. De mondjuk többet nem is tudnék egyszerre hazacipelni a 3 gyerekkel.
Fodrász az egyetlen, ahova nem tudok menni a gyerekekkel. Hosszú hajam van, nem kell sűrűn vágni szerencsére.
Fürdés 2 perc, addig elvannak remélhetően. (3,5 éves, 16hós)
főzés altatás alatt vagy délutánra fél óra alatt megvan a vacsi.
Szemöldökszedés: altatás alatt
fodrász: félévente egyszer, akkor apa is eljön velünk és a legközelebbi játszótérre bemennek addig vagy plázába.
Kozmetikus: soha nem voltam.
Beteg szerencsére nem szoktam lenni annyira, hogy a gyerekeimet ne tudjam ellátni.
Bevásárolni párom megy hajnalban vagy éjszakai teszkóba-én csak alapvető dolgokat veszek meg a gyerekekkel.
Ruhavásárlás: gyerekekkel be a városba.
Mivel soha senki nem vigyázott a gyerekeimre, így én ezeket így szoktam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!