Anyukák! Van itt olyan akiknek olyan 200-220 ezer ft az össz havi bevételük? Nyaralásra ki tudtok szorítani?
:(((
A hitel kocsihitel:(((
7 éve vettük,akkor amikor azt mondták,hogy soha nem lehet gyerekünk...
Akkor esküdtünk meg,nagyon jól kerestünk mindketten ,bátran bele mertünk vágni...
Akkor még csak 24 e ft-ot fizettünk havonta,most közel 50 e.
Svájc farnkos:((((
Viszont mivel Suzuki,szabadulni sem tudunk tőle...azt meg nem merjük megcsinálni,hogy nem fizetjük,mert após a kezes és egész vagyonával felel....viszont egy háztartásban élünk...após,meg mi hárman...
szóval ördögi kör:((((
A finanszírozó cég nem tud ajánlani valami kedvezőbb megoldást? Mondjuk alacsonyabb törlesztőrészletet a futamidő meghosszabbításával?
Érdekes hogy anyagilag jobban jöttök ki a rendelt kajával. Én- akárhogy számolom- sokkal jobban járok, ha magam főzök. Persze ezt is csak tervezve, "okosan" lehet.
A csirkemellről szép lassan a combra szoktattam át a páromat, mert az olcsóbb ( először kicsontoztam a húst,ma már csontosan is megeszi:)
Sok levest, főzeléket eszünk, ami nemcsak egészséges, de olcsó is. Hús leginkább hétvégén van.
Használt dolgokat szoktunk eladni az interneten, abból néha bejön pár ezer forint. Nem sok, de arra jó hogy néhány extra kiadást kifizessünk ( mondjuk egy strandbelépőt:)
Nálunk sajnos sem alevest,sem pedig a főzeléket nem eszi meg senki:(
A férjem nagyon nehéz fizikai munkát végez...azt mondja,hogy ha húsnélküli kaja,leves,főzelék van ,olyan mintha semmit
nem evett volna:(
Tudom,hogy a kaján sokat lehetne spórolni,de nálunk ez az egy nem megy...
pedig én alig eszem,mert mindig csak a gyerkőc maradékát szoktam megenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!