Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit vagy is hát miket vigyönk...

Mit vagy is hát miket vigyönk magunkal nyaralásra?

Figyelt kérdés
14 hónapos lesz agusztusba a kislányom és megyünk tengerpartra 1 hétre.Szeretném megkérdezni ,hogy akik már voltak ekkora gyerekkel tengerparton miket vittetek magatokkal?Értem ezalatt gyereknek milyen ruhákat,gyógyszereket,kaját játékokat stb......Előre is köszönöm a válaszokat.
2012. jún. 18. 15:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Vigyünköt akartam írni,elnézést!:)
2012. jún. 18. 15:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Lázmérő, kétféle lázcsillapító, 70%-os gyógyszertári alkohol (bármilyen sérülésre, jobb mint a Betadine), biztosan vinnék üveges kajákat, magas faktorú naptej, több kissapka.

Én tavaly minden napra vittem 1 r.u. bodyt és 1 r.u. pólót is, zoknik, 1 kardigán, 2 hosszúnadrág, 5 rövidnadrág, takarók, textilpelenkák, kislabda, 3 könyv, karikatorony vagy formabeillesztő, homokozókészlet.

Biztos lenne még más is, de most hirtelen ez jutott eszembe.

2012. jún. 18. 15:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja, és ha már jár, akkor ilyen habszivacs vagy műanyag kisszandált, hogy a lábát a kagylók stb. fel ne sértsék a parton.
2012. jún. 18. 15:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi tavaly 7 hónapra mentünk tengerpartra és pont ennyi idős volt akkor a kisfiam.

Ami nagyon kellett az a naptej,de ez alap,bébiételt írták előttem de az mindenhol kapható csak lehet h drágább-attól függ melyik országba mentek.

A kisfiam nagyon sokat játszott a homokban,homokozószett,bár azt is kapni mindenhol de szintén nagyon drágább mint itthon.

Ruhákból body,sapka és a többi.

Napernyő fontos,nem tudom visztek-e babakocsit mert ha lent altatjátok a parton akkor nekünk nagyon jól jött a kis sátor amiben nem tűzött rá a nap és nyugiba tudott aludni.

Gyógyszerek közül mi vittünk Gripe Watert mert hasfájós és azt nem lehetett kint kapni,bármi mást ott is meglehet venni.

Ja,és persze túró rudit:)

2012. jún. 18. 15:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja,és ha repülővel mentek akkor sok folyadékot vigyél nei fel- és leszállásnál innia kell mert hogy ne duguljon be a füle.a kisfiam mindig sírt ilyenkor.Esetleg ha autóval akkor meg hányinger,hányás ellen valamit.
2012. jún. 18. 15:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Olyan kis strandsátrat hol érdemes beszerezni?Azt mindenképpen szeretnék venni,kisebb meg könnyebben hordozható mint a napernyő.Na meg a kis szivacs szandált,mert az is kell.Van esetleg köztetek olyan aki autóval ment Horvátországba Rab szigetre?Mikor indultatok el és,hogy bírta a gyerkőc az utat?
2012. jún. 19. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!