Mit vagy is hát miket vigyönk magunkal nyaralásra?
Lázmérő, kétféle lázcsillapító, 70%-os gyógyszertári alkohol (bármilyen sérülésre, jobb mint a Betadine), biztosan vinnék üveges kajákat, magas faktorú naptej, több kissapka.
Én tavaly minden napra vittem 1 r.u. bodyt és 1 r.u. pólót is, zoknik, 1 kardigán, 2 hosszúnadrág, 5 rövidnadrág, takarók, textilpelenkák, kislabda, 3 könyv, karikatorony vagy formabeillesztő, homokozókészlet.
Biztos lenne még más is, de most hirtelen ez jutott eszembe.
Mi tavaly 7 hónapra mentünk tengerpartra és pont ennyi idős volt akkor a kisfiam.
Ami nagyon kellett az a naptej,de ez alap,bébiételt írták előttem de az mindenhol kapható csak lehet h drágább-attól függ melyik országba mentek.
A kisfiam nagyon sokat játszott a homokban,homokozószett,bár azt is kapni mindenhol de szintén nagyon drágább mint itthon.
Ruhákból body,sapka és a többi.
Napernyő fontos,nem tudom visztek-e babakocsit mert ha lent altatjátok a parton akkor nekünk nagyon jól jött a kis sátor amiben nem tűzött rá a nap és nyugiba tudott aludni.
Gyógyszerek közül mi vittünk Gripe Watert mert hasfájós és azt nem lehetett kint kapni,bármi mást ott is meglehet venni.
Ja,és persze túró rudit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!