Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ugye többen vagyunk itt...

Ugye többen vagyunk itt akiknek nem telik idén sem! Nyaralásra?

Figyelt kérdés

15 éve nem voltunk nyaralni,nagyon egyszerű okból,nincs rá pénz.Most van egy 2 évesem,és sokszor belegondolok,hogy én Őt nem fogom tudni nyaralni vinni:( Emlékszem,hogy engem mindig vittek a szüleim...Neki nem lesz ilyen élménye:(((

Más is van így?

2012. jún. 13. 14:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést már én fel akartam tenni. Mi sem megyünk,és kb fogalmam sincs,hogy hány évezred múlva jutunk el. Nézett is a szomszéd,mikor a hová mentek nyaralni kérdésre azt mondtam hogy sehová.Tééényleg,miéééért nem,ennyi nektek is jár? De ezt ők nem érthetik.
2012. jún. 13. 14:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem is vannak emlékeim anyukámék vállalati nyaralásairól

ingyen!!!!!

mi sem megyünk, max. családtagokhoz élősködni, máshogy nem megy

2012. jún. 13. 14:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem megyünk.4 éve voltunk utoljára.Akárhol nézem nem tudunk ennyi pénzt nélkülözni.:(Nagyon vágyunk rá mi is.
2012. jún. 13. 14:20
 4/11 A kérdező kommentje:

Emlékszem,gyerekkoromban mindig volt nyaralás a vállalati nyaralóban fillérekért...

Most nézegettem....de elképesztőek az árak:(

És havi 180 ezer összjövedelemből ez képtelenség,hogy még kiszorítsak nyaralásra is :(

2012. jún. 13. 14:25
 5/11 anonim ***** válasza:

Mi gyerekkoromban sem jártunk nyaralni. Én a nagyiékhoz utaztam el mindig. Most 2 gyereket nevelek egyedül, és a nyaralás 2 hét a mamánál lesz.

És ez nem a közeljövőben fog változni. Ez van.

2012. jún. 13. 14:29
 6/11 anonim ***** válasza:
úgy látom a többieknek telik rá.
2012. jún. 13. 15:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi tavaly voltunk, idén nincs rá keret. De! Miből is áll egy nyaralás? Strand, kirándulás, kisvasút, erdei túra, fagyizás, piknik.

Mi Szegeden lakunk. Kimegyünk egy szombat délután az újszegedi ligetbe, egy kis kosárral, pléddel, labdával és a 3,5 és lassan 2 éves gyerekeinkkel. Ez lesz a piknikezés.

Elutazunk Tótkomlósra mamázni, ahonnan elvonatozunk (kis piros kétkocsis vonat) a következő településre.

Rokonoknál háziállatokat nézünk (panelban lakunk) van kutya, macska, disznó, bárány, tyúk.

Elmegyünk a Vadasparkba, szintén állatnézés ugye.

Játszóház, utána fagyizás.

Belvárosi séta, cukrászda.

Hódmezővásárhely, strandolás, kb havonta 2* tervezzük.

Nagymamánál udvaron lavórban pancsolás.

Ezek a tervek idén nyárra.

Persze vérzik a szívem, hogy nem jutunk el a Balcsira (imádom, szintén gyerekkori vállalatis nyaralások) de a gyerekeknek az a fontos, hogy együtt legyünk, és valami más, valami újdonság legyen a mindennapokhoz képest.

2012. jún. 13. 15:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én gyermekkoromban és felnőttként sem voltam nyaralni. Rokonoknál is meg tudom számolni egy kezemen,hogy hányszor voltam. Ettől még boldog gyerekkorom volt. Sétáljatok, kiránduljatok a környéken, biztosan vannak szép helyek, amik biciklivel is megközelíthetőek! Nem attól függ egy ember/család boldogsága, hogy mennyit költ nyaralásra, hanem attól, hogy mennyire szeretik egymást! Csináljatok pikniket valahol a közelben! :)
2012. jún. 13. 15:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi sem megyünk.Májusban voltunk Állatkertbe,talán 1-2 strandolás belefér az idén,több biztosan nem.
2012. jún. 13. 20:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a férjemmel 9 éve voltunk kettesben utoljára valahol(Párizsban).

Amióta megszületett 8 éve a nagyobbik fiunk,azóta nem futotta rá.

1-1 napra tudunk elmenni valahova.Idén májusban voltunk 1 napot a barátnőmékkel családostól Sopronban,másnap kimentünk Bécsbe.

Most töltötte először a SZÉP kártyánkat a munkáltatónk,így abból 3 napra el tudunk menni majd júliusban a Balatonra,több szabink nem lesz,és nem is vágyunk hosszabb időre el itthonról.

Nézegettem a nyaralási árakat,ledöbbentem.

12 éve még az előző kapcsolatommal 20ezer forintért elvitt a busz Görögországba,és 7 nap nyaralás is benne volt,most ez 50 ezernél kezdődik,és ugyanennyi itthon a Balaton,vagy bármi más úti cél is.

2012. jún. 14. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!