Szerintetek nevelőotthonból lehet hétvégére, nyaralásra, ünnepekre elhozni gyereket? Lehet kapcsolatot tartani anélkül, hogy magamhoz venném?
Figyelt kérdés
Magamhoz venni nem tudom, mert nem elég nagy a lakásom. De nagyon szeretnék támogatni egy elhagyott kisgyereket.2011. febr. 7. 18:40
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom lehet ilyet, hallotam olyanról aki ilyet csinált, már felnőtt gyerekei voltak és mellette volt egy ilyen pátyolgatott gyereke, mondjuk az régen volt, de csak van ilyen most is.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom most hogy van,de olyan 15éve a nagynéném 2 kisfiút is patronált.Hétvégén mindig nála voltak.
3/5 anonim válasza:
megszüntették, már nincs patronálás. Nemrég volt a tv-ben pont erről egy műsor.
5/5 anonim válasza:
hát a műsor arról szólt hogy mennyire nem jó. Külföldi utakra még elfogadnak külföldi patronálókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!