Futja nyaralásra gyedes/gyeses anyukák?
Figyelt kérdés
Mi ezelőtt se nagyon voltunk, de most sem hiszem, hogy megyünk, 1,5 éves a kisfiunk. Viszont őt azért vinni kellene. Ti tudtok menni, mármint anyagilag megengedhetitek?2011. ápr. 17. 21:19
1/8 anonim válasza:
Őt miért kellene vinnetek? Még a nagyobbakat sem kell.
Nagyon sok családnál sem a szülők,sem a gyerekek nem tudnak menni nyaralni,és nem is hiányolják.
2/8 anonim válasza:
Nem.
Nagyszülőkhöz megyünk nyaralni :) Kiszabadul a panelból kertes házba...neki ez nagy élmény.
3/8 anonim válasza:
Mi voltunk nyaralni tavaly is és tavalyelőtt is (2008-ban született a kisfiunk). Talán annyi a különbség, hogy ahogy egyre nagyobb lesz a gyerkőc, egyre messzebbre merészkedünk. Mondjuk én a gyest már nem vártam meg, amikor 2 éves lett a kisfiam, visszamentem dolgozni.
4/8 anonim válasza:
Mi voltunk, tavaly a Balatonnál, mert hosszabb utat nem mertem vele bevállalni (akkor volt 1 éves), idén messzebbre tervezünk, de lehet nem jön össze, mert nagyobb lakást is akarunk venni:)
5/8 anonim válasza:
Most 2 éves a kislányunk, eddig nem voltunk vele nyaralni, pedig már két nyarat "megélt".
Nem anyagi okai voltak, egyszerűen nem kívánkoztunk. Kirándulni, egy-egy napos programokra többször is mentünk a tavalyi nyáron.
Ha idén sem megyünk nyaralni, annak sem anyagi okai lesznek.
6/8 anonim válasza:
Tavaly még GYED-en voltam (Max. gyed) és akkor még ki tudtunk szorítani egy egy hetes Horvátországi nyaralást az akkor másfél éves gyerekünkkel. Most idén szerintem már "csak" egy ismerősnek a balatoni apartmanját fogjuk megkapni jelképes összegért... De nekünk most ez is megfelel... Gyesből és apa fizetéséből sajnos nem lehet "ugrálni", a spórolt pénzünket pedig ezért nem akarjuk felbontani...
7/8 anonim válasza:
Lassan 8 éve nem voltunk nyaralni. kisfiam 3,5 éves, de soha nem nyaralt.
BAlatontól 20 km lakunk.
sétálni lemegyünk, de nyaralni! nagyon jó lenne, de majd egyszer valamikor!
8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem fontos lenne, hogy megismerjen más tájakat, helyeket is az országban, a világban. Engem nagyon sokat vittek a szüleim gyerekkoromban, bejártuk az országot. Bár akkor még sokkal olcsóbb volt az üzemanyag és voltak vállalati beutalók is.
2011. ápr. 23. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!