Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitévő legyek? A férjem...

Mitévő legyek? A férjem többször megütött már, nagyon hirtelen haragú, agresszív. Van egy 5,5 hónapos kisfiunk is. Többi lent.

Figyelt kérdés
Ő nem akarta a babát,és mikor megtudta,nekem esett és megvert. Terhességem alatt is többször kaptam tőle. Mindenért megsértődik,és azt mondja,hogy én vagyok a hibás és megérdemeltem,legközelebb is kapok.A fiunkat is bántani fogja? Lehet attól, hogy az anyja elhagyta és rajtam tölti ki a dühét? Elválni nem merek,mert a szüleimnél lakunk,nincs munkám még,nem tudnám a babát egyedül felnevelni,és azt mondta a férjem,hogy elveszi a babát ha el merek válni. Mikor épp jó kedve van,akkor mindig mondja hogy sajnálja,és nagyon szeret,de nem hiszek neki. Kérlek segítsetek,mit tehetnék?

2012. júl. 12. 11:43
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

AZONNAL LÉPJ LE!!!

Családvédelmi szolgálat, anyaotthon, barátnő bármi.

Itt van olyan elérhetőség is, akik a menekülésben is tudnak segíteni:

[link]

Őket is hívhatod:

[link]

A gyerekedre is gondolj! Nem akarod nyilván hogy ilyen élete legyen! Ráadásul előbb-utóbb Őt is meg fogja ütni az ilyen ÁLLAT!!!

2012. júl. 12. 11:59
 12/37 nittababy ***** válasza:
100%
hát én tuti nem hagynám hogy verjem mi az hogy nem mersz elválni már nagyon sok segítség van az életbe anyaotthon meg minden félle és a gyereked fogja meginni a levét!!!a másik mi az hogy az anyádék házából nem tudod kirakni??semmi jóga nincs ott lenni!!azt hiszem te nagyon buta vagy ha ezek után még vele maradsz!!
2012. júl. 12. 12:00
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Tisztázzuk:

1. nem veheti el a gyerekedet. Egyrészt a baba még túl kicsi, másrészt mert amint megtudja a bíróság, hogy megvert téged, azonnal lejön nekik, hogy az ilyen nem ember, és nem apa.

2. A helyedben azonnal bemennék a rendőrségre, elmondanám, hogy többször megvert, megütött, eleged van. Kérj távoltartási végzést - ez megakadályozza, hogy a közeletekbe menjen.

3. Add be a válást! Azonnal! Persze, hogy bántani fogja a fiadat is! Az ilyen ember azt élvezi, ha uralkodhat. Kisebbrendűségi érzése van, ezt kompenzálja rajtad, és néhány hét vagy hónap múlva a fiadon is! Ne mérlegelj, azonnal válj el! Havi 40.000 Ft-ot kapsz, nem sok, de elég arra, hogy a babának megvedd a legszükségesebbeket. Beszélj a szüleiddel, ők vajon tudnának-e segíteni anyagilag, vagy azzal, hogy vigyáznak a picire, amíg te elmész dolgozni?

Egyáltalán: a szüleid tétlenül nézik, ahogy megver téged?

14/37 anonim ***** válasza:
73%
A férjed ver, munkád nincs, a szüleidnél laktok. Kérdezem én, miért szültél gyermeket ilyen körülmények közé???
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. A szüleid tudják ?
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi! 11, és 15-ös válasz tartozik egy emberhez, csak annyira gyorsan jönnek a válaszok.
2012. júl. 12. 12:01
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
És ha a kicsi egész éjszaka sír mert pl jön a foga?Akkor majd őt is megüti mert hirtelen haragú?Ne gondolkozz.Szólj apukádnak és tegyétek ki a szűrét.Már rég meg kellett volna tenned!!Ez csak rosszabb lesz!!És nem károgni akarok de egy ilyen jellemtelen állat aki megüt egy nőt az nem fog megváltozni.Egyébként saját gyengeségét mutatja.Apukád kapja el a tökét és .......
2012. júl. 12. 12:04
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal válj el! Ezt egy percig sem szabad tovább tűrni!!!A ti szüleiteknél laktok, akkor mi az, hogy nem mered elhagyni, ő szépen csomagoljon és tűnjön el, vagy jelentsd fel valahol. Nem fogják egy ilyen agresszív állatnak ítélni a babát, emiatt ne aggódj. És igen, később a gyereket is meg fogja ütni, ha valamit majd nem úgy csinál, ami neki tetszik, de még ha nem is üti meg, a gyerekben maradandó súlyos károkat fog okozni, ha netalán majd a szeme láttára ver meg téged. Tapasztalatból mondom. Lépj! Legyen a fiad a fontosabb! Nem is értem hogy létezhetnek ilyen emberek, mint a férjed! Undorító!
2012. júl. 12. 12:11
 19/37 anonim ***** válasza:
26%
Üss vissza...
2012. júl. 12. 12:25
 20/37 anonim ***** válasza:
Ha visszaütsz, akkorat kaphatsz h soha nem tersz magadhoz utana. Es a gyereked ezzel a primitiv vadallattal fog felnöni, gondolom nem szeretned h az ö peldajat kövesse. A legjobb az lenne, ha sose tudna meg ki az apja, Te pedig azonnal szakits meg vele MINDEN kapcsolatot. A gyerektartas sem eri meg h terrorizaljon titeket! Ebben a törtenetben az anyagi resz a legkevesebb.
2012. júl. 12. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!