Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A homofób szülők mért nem...

A homofób szülők mért nem jöttek még rá arra, hogy a "tiltott gyümölcs vonzóbb" effektus miatt pont hogy homoszexuálissá nevelik a gyerekeiket?

Figyelt kérdés
Ugye ismeretes a negatív pszichológia, amikor a gyerek ellenkezésből direkt pont fordítva viselkedik, mint amit a szülő akar. Ez ugye egy tudatos dolog. De ez tudat alatt is működik szerintem, méghozzá úgy, hogy amitől tiltják az embert, ahhoz -pont azért, mert tiltották tőle- szexuálisan vonzódni fog. Ideje lenne ráébredniük a szülőknek arra, hogy ha azt akarják, hogy a gyerekük heteró legyen, akkor az ellenkező nemtől kellene tiltani, éppúgy, mint a régi világban, amikor még szűziesnek nevelték a lányokat, és a fiúkat se nagyon engedték lányok közelébe. És így az ellenkező neműek iránt alakult ki a tiltott gyümölcs iránti vonzalom.

2012. júl. 11. 23:30
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
14-es: a "csakazértis" az abban a kérdésben van, amit belinkeltem. Én a tudat alatti beidegződést magyaráztam, hogy amit "nem szabad" az iránt kezd vonzódni. Még egy ilyen Republik dal is van, amiben van egy olyan részlet, hogy "legyen úgy, ahogy nem szabad". Amúgy meg tuti van meleg ismerősöd, csak nem tudsz róla. Én úgy tudom minden 20-25. fiú meleg, és lányok között talán még gyakoribb a leszbikusság, és gondolom nem csak 10-20 embert ismersz.
2012. júl. 12. 14:41
 22/25 anonim ***** válasza:

Nem fogok vitatkozni. De azért egy Republic számba talán nem kéne belemagyarázni azt, amit Te gondolsz. Lehet, hogy van homoszexuális ismerősöm, nem tudom, de az az igazság, hogy nem is érdekel. Azért az emberek többsége nem úgy él, hogy "jaj, de jó, hátha homoszexuális lesz a gyerekem", csak elfogadja jobb esetben, hogy az, mégsem mindenki az, csak mert a szülei úgy gondolkoznak, ahogy a többség.

14-es voltam.

2012. júl. 12. 14:58
 23/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ez hülyeség.Meg ha még lenne is ilyen ha a gyerek kipróbálja fiúval de igazából hetero akkor nem csinálja többet.Vagy ha mégis ha majd nagyobb lesz rájön, hogy tényleg hetero.Ha meg nem az akkor így is úgy is fiúkkal van.
2012. júl. 16. 14:25
 24/25 anonim ***** válasza:
Mert ez nem így van... arra, hogy melyik nemhez vonzódsz, vagy vonzódik valaki, nem lehet "nevelni"
2017. ápr. 24. 23:02
 25/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, már a kérdésedben is ferdítesz. Valakit nem lehet homoszexuálissá nevelni, hanem eleve úgy születik. Szóval mielőtt hülyeséget kérdezel, informálódj.
2018. ápr. 1. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!