Hogyan (mivel) lehet kiszedni a zöldség-gyümölcs foltokat a babaruhából? A Vanish szappant már próbáltam, Ariellel mosok, és semmi eredmény.
Figyelt kérdés
Etetéshez mindig adok rá szakálkát, de a múltkor órákkal etetés után visszabüfizte a répát, már 2x mostam ki a ruháját, de még mindig benne van a folt, mivel tudnám ezek után kiszedni? Az egyik legszebb együttese, szeretném, ha még tudná hordani.2009. febr. 3. 15:19
1/7 anonim válasza:
nekünk vanisch oxi action gél a nyerő!!!töményen foltra tenni s jól beledörzsölni majd utána mosni, színes s fehérre is...kicsit drága, majdnem 2e ft 1 liter, de megéri nagyon
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenképpen kipróbálom!
Tényleg nem szedi ki a színét, meddig hagyjam rajta?
2009. febr. 3. 15:22
3/7 anonim válasza:
nem szedi ki színét...én ráöntöttem kicsit a foltra...beledörzsöltm s látni ahogy eltűnik a folt....pár msp...ha eltünt vízzel kiöblíytem s be a mosógépbe v mosásra várók közééépersze frissen jobban ill gyorsabban kijön...de ha nem tudod frissen foltot kivenni az se baj...akkor is kijön ezzel
4/7 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm, remélem sikerül kiszednem a foltot! :)
2009. febr. 3. 15:27
5/7 anonim válasza:
még egy tipp aztán megyek már::) nekem erre volt egy bejáratott körömkefén, mert kezet csípi kicsit...ha rtetted foltra, kefével dörzsizd:)
6/7 anonim válasza:
Én az ilyet mindjárt leveszem, és azonnal beáztatom, kimosom. Ha fehér a ruha, öntök rá Cloroxot, megdörzsölöm, és kimosom. Ha színes ruha, akkor csak mosószerrel (Dreft) kimosom a foltot, és a ruhát is.
Ha hagyom mosásig, beleszárad, akkor már nem jön ki.
7/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem a színes ruhákhoz való Clorox jött be nagyon. Csak ráöntesz egy kicsit a foltra, felpezseg, aztán kimosod. Nem igazán kell áztatni, max hagyod egy fél órát pezsegni. Én nem csalódtam benne. Ja, és a tescoban is lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!