Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4 hónapos babának, hányszor...

S.Ági kérdése:

4 hónapos babának, hányszor kell adni egy nap gyümölcs pépet?

Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja adtam neki először alma levet és 2 hete eszi a pépjét is,ma meg már őszibarack bébi ételt kapott. Csak azt nem tudom hogy egy nap hányszor adhatok neki pépet! Idáig csak naponta egyszer kapott délelőtt.
2011. jan. 20. 16:50
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Ha már 3!! hósan elkezdted a hozzátáplálást,akkor miért kérsz itt tanácsot?! Vagy valaki itt ajánlotta,hogy ilyen hamar adj neki szilárdat?!
2011. jan. 20. 16:57
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Egyszer sem!!!!! Neki bőven elég az anyatej, vagy ha az nincs, akkor megfefelő tápszer.
2011. jan. 20. 16:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem 3 hónaposan kezdtem el írtam hogy 4 hónapos!! Vagyis nem soká 5! Igy már jó?-(ha már beszámolóval tartozom neked!):-)) Igen a védőnőm szerint már adhatom neki ő tanácsolta!! Csak azt nem tudom hogy naponta hányszor!...-de úgy látom nem te leszel az aki megmondja ezt nekem! Azért köszi,hogy igy leosztottál,pedig én csak kérdeztem valamit! Vagy ez nem az az oldal ahol ilyet lehet csinálni???? Akkor bocs!
2011. jan. 20. 17:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint a védőnőm félre informált? Ő mondta,hogy kezdjem el adni neki! Akkor ilyenkor mi van?
2011. jan. 20. 17:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs iagazd a kioktató stílussal, mert maximálian egyet lehet érteni az első válaszolóval. És ha elírtad a hónapot, akkor nem is kelltt volna nekiesned, mert a kérdésből úgy tűnt 3 hónaposan kezdtél kóstoltatni, az meg tényleg egy kicsit korai, de kérdésedre válszolva és naponta egyszer, délelőtt adtam a babámnak.
2011. jan. 20. 17:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem volt szándékomban kioktatni,de az nem kioktató,hogy miért kérek tanácsot??? -meg stb! Nekem meg ez volt a kioktató! Na mindegy! Elnézést! Neked meg köszönöm!
2011. jan. 20. 17:11
 7/9 anonim ***** válasza:
2. Igen a védőnőd sajnos félreinformált:-((
2011. jan. 20. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Anyatejes baba?Mert ha igen akkor tényleg korai még kicsit,de ha már elkezdted,akkor úgy kell,hogy mondjuk a délelőtti szopi/tápszer előtt keveset,majd növelni az adagot fokozatosan és úgy csökkenteni a tejcsit.Ez az étkezés kiváltása,majd szépen lassan ha ez megvolt akkor mehet délutáni szopinál,mondjuk tejpép,ugyanígy lassan kiváltva,majd a déli evést főzelékkel ugyanígy lassan kiváltva!De ez mind hetek,hónapok alatt kell megtörténjen.Nem szabad sietni,had szokja a kis gyomra meg a szilárd táplálékot!De azt tudnod kell,hogy minél több szilárdat kap,annál kevesbb lesz a tejed(ha anyatejes).
2011. jan. 20. 17:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi idősen egyszer sem kéne még kapjon.
2011. jan. 20. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!