Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti egyetértetek ezzel a...

Ti egyetértetek ezzel a fegyelmezési módszerrel?

Figyelt kérdés

A lányom most 10 éves, az utóbbi időben viszont eléggé szemtelen, akaratos. Próbáltam beszélni vele, megbüntetni (sarokba állás, kedvezmények megvonása stb.), de semmi nem használ!!

Megverni nem akarom, nincs szivem!!

Az interneten kutakodtam és találtam jó pár olyan oldalt, ahol a szülők csiklandozással büntetik a gyerekeket!!

Sőt még olyat is olvastam, hogy előre megmondják neki, hogy miért, mennyi csiklandozás jár!! (Pl.: Az egyik oldalon aki írt, azt mondta náluk, külön van a falon egy olyan tábla, hogy mikért mennyi csiklandozás jár!! Mondjuk 10 perc talpcsiklandozás jár a visszabeszélésért, vagy 5 perc has és hónalj csiklandozás a csúnya beszédért!!)

Náluk ez állítólag bevált, a gyerek nem szenvedett semmilyen fizikai és lelki sérülést a későbbiekben!!

Ti mit gondoltok??

2012. júl. 9. 18:25
1 2 3
 11/24 LeftBehind válasza:
Elárulom neked,hogy 10 éves korban ez természetes viselkedés,neked pedig át kéne segítened a lányod a nehezebb időszakokon ahelyett,hogy lelki terrorban tartod.Vannak régi civilizációk,melyek a csiklandozást a hadifoglyok vallatására használták...komolyan képes lennél ennek kitenni a saját gyereked csak mert nem úgy viselkedik,ahogy te azt akarod?
2012. júl. 10. 00:01
 12/24 LeftBehind válasza:
50%
És ha már annyira szemtelen akkor is ti csesztetek el valamit és ezért nem neki kell szenvednie.Elmondok egy nagy titkot - alapból rossz gyerek NINCS! Ha már annyira elviselhetetlen,akkor forduljatok pszichológushoz vagy tanácsadóhoz,de ne kockáztasd meg,hogy egy éltre való lelki sebet hagysz a lányodon.
2012. júl. 10. 00:16
 13/24 A kérdező kommentje:

Jó, értem!!

Köszönöm a választ mindenkinek!!

Megpróbálok beszélni vele és kitalálni másfajta büntetést!!

Amúgy nem kezelhetetlen, csak néha túlzásokba esik!!

Én mindig meghallgatom, elmondhatja minden gondját, baját ezzel nincs gond!! :D

Ez amúgy csak egy ötlet volt, mert az interneten erre bukkantam, nem kell nekem ugrani, hogy perverz vagyok stb.!!

2012. júl. 10. 09:39
 14/24 anonim ***** válasza:
Öltek már gyereket butaságból, bántani még könnyebb. Bármit találsz ki neki, előbb próbáld ki magadon.
2012. júl. 10. 11:11
 15/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, mit próbáljak ki magamon??

A sarokba állást, vagy ne nézzek tévét esténként??

Ne légy nevetséges, írtam is, hogy megverni nincs szivem és egyébként bántani sem!!

2012. júl. 10. 13:20
 16/24 anonim ***** válasza:
Igen, állj a sarokba, vagy vond meg magadtól, ami a napi rutin, pihenés része, pl. tv. Nyuszi vagy megcsinálni, mert tudod, hogy sz@r. :)
2012. júl. 10. 13:43
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha megvonsz tőle dolgokat amiket szeret azzal többre mész.
2012. júl. 10. 16:53
 18/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, én is erre gondoltam!!
2012. júl. 10. 18:24
 19/24 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy beláttad, hogy ez kínzási módszer lenne!

Az én lányomnak az a bünti, hogy nem nézhet tévét. Tökéletesen hatásos. Persze, ne várd el, hogy onnantól nem lesz semmi baj vele, hiszen ha néha rossz is, az is természetes! Velünk, felnőttekkel is elszalad a ló néha, nem?

2012. júl. 11. 10:43
 20/24 A kérdező kommentje:

Igen, ez így igaz!!

:D

2012. júl. 11. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!