Apukák! Ti egyetértetek, amikor a párotok azt mondja a babára hogy hisztis?
Figyelt kérdés
Engem az érdekelne,hogy a párotok szokta-e mondani a babátokra,hogy már megint hisztis?Ha igen, ti megerősítitek ebben,vagy inkább megbeszélitek a dolgot vagy netán mindketten a kicsit hibáztatjátok,hogy csak is benne lehet a hiba?2012. máj. 8. 19:34
1/5 anonim válasza:
Az enyém szokta mondani és én is :)
Tényleg hisztis a kisfiam,15 hónapos és most egy ilyen korszakát éli.Soha nem hibáztattuk egymást érte és a kicsit sem,majd elmúlik és jön a következő korszak :D
2/5 anonim válasza:
Amikor fáj a foga akkor szoktuk rá ezt mondani, mert olyankor tényleg hisztis. De senki nem hibáztat, vagy okol senkit, próbálunk neki segíteni:-)
3/5 anonim válasza:
Nálunk apa szokta mondani a 9 hónapos kisfiúnkra, hogy megint hisztizik. Ilyenkor elmondom neki, hogy ez nem hiszti, ki kell találni milyen szükséglete nincs kielégítve:-)
4/5 anonim válasza:
Nem szokása mondani, de előfordult már. Az, hogy mit reagálok rá, az attól is függ, hogy ő hogy mondja. Mert volt olyan pl. hogy már álmos volt a pici, és mindenhogy nyűglődött. olyankor mosolyogva mondta, hogy "jaj, de hisztis vagy már". Ilyenkor csak mosolyogtam én is.
De ha komolyan, kicsit morcosan mondta, akkor elmagyaráztam neki, hogy ez nem hiszti.
A kicsit nem hibáztattuk SOHA, mert ő nem tehet semmiről, mivel egy baba elég sokáig ösztönlény, aki nem hisztizik, és nem idegesít szándékosan...
5/5 anonim válasza:
Nálunk egyikünk sem mondja ezt, néha a nyűgös helyett ezt mondom, de értjük egymást, hogy erre gondolunk. Nem hibáztatjuk ilyenkor sem egymást, sem a Babát, neki is lehet rossz napja, mint mindannyiunknak. A sógornőm viszont megőrjít ezzel (meg még sok más okossággal, és nincs is gyereke), a múltkor is azt mondja hogy: na hisztizel a kaja miatt, olyan vagy mint apád meg a nagybátyád. Magyaráztam neki, hogy nem hisztizik szegény (7 hetes most), hanem a sírással jelzi, hogy valami nem jó neki... (ja és a Párom nem hisztis). De legközelebb megint mondta a Babára, hogy hisztis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!