Az a baba amelyik ugy születik hogy nem sír miközben születik lesz valami rendellenessége?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 13:05
1/9 anonim válasza:
egyik baba sem sír miközben születik.... miután megszületik sír fel
2/9 A kérdező kommentje:
de amelyik egyáltalán nem sír
2012. júl. 9. 13:08
4/9 anonim válasza:
Öcsém nem sírt fel. Állítólag "felpofozta" az orvos. Ő bosszúból lepisilte és attól kezdve hónapokig abba se hagyta a sírást. :) Semmi baja nem lett.
5/9 anonim válasza:
Szülés közben egyáltalán nem sír a baba,mikor megszületik,kijön a szülőcsatornán vagy kiemelik-ha császár-utána sír fel.
6/9 alaszka válasza:
Nem az a jellemző, hogy sír, hanem inkább nyöszörgő hangot ad. Nekem az első így volt, és miután leszívták a váladékot, akkor kezdett el sírni. A második még kint se volt teljesen, és már sírt. Mindkettő egészséges. De én se értem mi jelentősége van.
7/9 anonim válasza:
Ha sokáig nem sír fel, tehát nem vesz levegőt, akkor oxigénhiányos állapotba kerülhet. Ezért szokták "felpofozni":)Hogy meg indítsák a reflexet
8/9 anonim válasza:
Fel kell sÍrniuk, mert már önállóan vesznek levegőt, ha nem sÍrnak fel az baj, az orvosok rögtön intézkednek.
9/9 anonim válasza:
A fiam bömbölt, a lányom csak nyöszörgött, állítólag látható volt ahogy lélegzik, de nem sírt, na neki csattant az első fenekese, megmutatta tud sírni, odaadták, elhallgatott.
17hónapos 2szavas mondatokban beszél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!