Hogy tegyem magam túl rajta?
Sajnos csak gyorsan tudok írni. Én is voltam nagyon-nagyon hasonló helyzetben, mint most Te. Nálunk is röviden annyi történt, hogy két másodpercre nem nézetem oda, és most hatalmas szerencse, hogy két gyerekem van, nem egy.
Különben gyerekosztályon dolgozó ismerősöm mondta, hogy tele van kórház ilyen gyerekekkel, rengeteg baleset történik egy pár pillanat nem odafigyelésből. Én Nálad nagyon baromságot csináltam, és a kórházban töltött időszak alatt egyetlen orvos sem szólt be, nem tett megjegyzést. Ezer millió ilyen eset van, ne emészd magad, nem Te vagy az egyetlen. Attól hogy nem vagy mindig minden másodpercben 1000%-ig ott, attól nem vagy sz@r anya!
Különben én is heteken keresztül lelkibeteg voltam utána, nekem is folyton az járt a fejemben, hogy mi lett volna ha...De egy-két hónap alatt elmúlt. Szóval ez is elmúlik, remélem Te is elfejelted minél előbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!