Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tegyem magam túl rajta?

Hogy tegyem magam túl rajta?

Figyelt kérdés
Ma elmentem vásárolni a 3 gyerekemmel kicsik.Végeztünk a bevásárlással és indultunk haza vártuk a buszt.A lányom szaladgálni akart nem engedtem mert közvetlen az út mellett van.Hisztizett földhöz verte magát,sírt.Felvettem az ölembe egyszer csak nagy dudálás és a legnagyobbam 5 éve kiabált hogy anya!!!.Hát a lányom kirugta a 8 óhnapos öccsével a babakocsit az útra és én ebből semmit nem vettem észre ha nem dudál a kamion.Mivel a hisztiző lányomat fogtam és nem láttam tőle semmit.Leraktam a lányt visszahúztam a babakocsit és rá pár pillanatra jött is egy autó ami ha nem veszem időben észre vagyis nem jeleznek a kamion meg a fiam elüti a picimetAzóta olyan letargiában vagyok,hogy elkap a sírógörcs ,hogy mekkora tragédia történhetett volna :( És egyre-egyre feszültebb vagyok minden rémkép előttem van.Az apjuk sincs itthon külföldön van:(Most is ahogy írok előttem van a pici fiam ahogy jóízüen aludt és nem vett észre semmit és hálát adok a jó Istennek,hogy velünk volt és nem történt meg a legrosszabb ami a két pici lánnyal egy hete:(Félek most lefeküdni,mert ezen agyalok folyamatosan:(
2012. júl. 4. 21:58
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
93%

1. válaszoló jó nagy gyökér! 3 gyereket nevel egyedül, aggódik az apa miatt is gondolom sok dolog kapcsán

tanulj belőle, legalább nem lesz ilyen többé :D

2012. júl. 4. 22:20
 12/23 anonim válasza:
60%
Lényegtelen, hogy jársz-e templomba! :) Én is hiszem, hogy ő óvott meg ma titeket. Csak kérni kell és adatik! :)Fel a fejjel! :)
2012. júl. 4. 22:24
 13/23 anonim válasza:
53%
Akkor engem valamiért nagyon utálhat Isten mert mindenemet elvette.
2012. júl. 4. 22:26
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem akarom magam mosni ,de igen minden rám hárul nincsenek nagyszülők nincsenek a közelben testvérek,hogy legalább ennyi terhet levegyenek rólam,hogy addig vigyázzanak a gyerekekre amig megoldom a bevásárlást:( Igen a páromon is sokat agyalok főleg mikor közeledik,hogy jön haza 14 órát vezet a nap 24 órájából 20-at a gyermekeimnek szentelek van,hogy enni elfelejtek.De már nem ragozom tovább ezentúl mégjobban vigyázok rájuk.
2012. júl. 4. 22:33
 15/23 anonim ***** válasza:
78%
Anya vagy. Nem ruházhatod át a felelősséget másra. TE mentetted meg a gyerekedet, ha tetszik, ha nem. És a gyerekeid is RÁD számíthatnak, nem pedig valami láthatatlan izében.
2012. júl. 4. 22:58
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Megtörtént. Attól, hogy agyalsz és elképzeled a legrosszabbat, nem lesz sem jobb, sem rosszabb, nem teheted vele nem megtörténtté sem, csak kicsinálod magad vele.

Ne azzal foglalkozz, hogy mi lehetett volna, hanem azzal, hogy nem lett, és minden rendben van!

2012. júl. 4. 23:37
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem "csak" két kicsi gyerekem van. De ez velem is megtörténhetett volna akár. Nem tudom hányszor szaladtam már a 2,5 évesem után, aki kiszakítja magát a kezemből és röhögve fut el az útra. A 4 évesem meg azt hiszi ez vicces és elfut a másik irányba. Semmi nem használ, sem verés, sem szép szó. Úgyhogy megértelek, tudom, hogy nekünk kell vigyáznunk a gyerekeinkre, de előfordulhat mindenkivel, hogy amíg az egyik gyereket próbálja megnyugtatni, a figyelme jobban ráirányul, és a többi elől kicsit elvonódik. Ez nincs így jól, de biztos vagyok benne, hogy nincs olyan anya vagy apa, aki ezt ne tudná. Mindenesetre, amíg ilyen kicsik a gyerekeid, ne menj velük vásárolni! Amíg a nagyobbak oviban, bölcsiben vannak, addig intézd el a bevásárlást! Én megmondom őszintén, a két eleven gyerekemet nem vagyok hajlandó egyedül levinni a játszótérre, mert nem tudok egyedül két háromfelé futó gyerekre figyelni. Beszerezhetsz egy ikerbabakocsit is, ahol két gyereket tolsz. Ha nyűgös, rúgkapál, ott megteheti. A nyűgös kislanyodnak az sem lett volna jobb, ha ráversz egyet, mint ahogy valaki ajánlotta, mert akkor meg ő szalad ki az útra. Három kicsi gyerekkel nincs jó megoldás a helyzetre, csak ha le vannak kötve! (babakocsi)
2012. júl. 4. 23:46
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ameddig vásárolni mész bízd rá a szomszédra vagy ismerősre a gyerekeket, de legalábbis a két nagyobbikat. 3 gyerekkel tényleg nem könnyű bírni, még akkor sem ha ők a megtestesült kisangyalkák.

én tuti nem merném bevállalni ezt. vagy tennék róla, hogy legyen autóm, legalább valami kis egyszerű darab, h ne kelljen egy halom csomagot meg a 3 gyereket babakocsival miegyébbel cihálni a buszra.

ezek után sztem válassz valami más megoldást, ha vásárolni mentek, mert ez intő jel arra, hogy nem tudod a figyelmedet 4felé osztani.

2012. júl. 4. 23:49
 19/23 anonim ***** válasza:
Én vagyok, aki a bébihámot ajánlotta. Lányom is ódzkodott tőle, de mikor a fia annyi idő alatt eltűnt mellőle a piacon, amíg fizetett és nem tudta fogni a kezét, beszerzett rögtön. ( nem ment messze az ebadta, csak felment a lépcsőn a szolgáltatóháznál) Hogy ki mit szól rá, engedd el a füled mellett. Én már végignéztem hasonlót, mint a tiéd: a gyerek meglátta a túloldalon az anyját, kitépte a kezét a nagymamáéból és már kinn is volt a busz előtt! Szerencsére a megállóból gurult ki a busz, így le tudott fékezni. A sofőr, nem valami misztikus lény vezette.....
2012. júl. 5. 09:47
 20/23 anonim ***** válasza:

Hála Istennek, hogy nem lett baj!

Nem akarlak bántani, de valamit akkor nem csinálsz jól, pl. van fék a babakocsikon általában, meg 3 gyerekkel nem kell elmenni egyedül, ha nem tudsz rájuk odafigyelni. Nem olvastam a többi hozzászólást és nem tudom, mások hogy reagáltak, de velem is előfordult autósként, hogy figyelmetlen anyuka miatt épphogy el tudtam kerülni a bajt és csak rajtam múlt. Hát mit mondjak, anyaként nem gondoltam róla túl sok jót...

Persze mindenki hibázhat, de a következményekkel számolni kell. Gondolom, ez nem mindennapos esemény, és szerintem soha hasonló sem fog veled előfordulni. Most már fel a fejjel, ez nagy lecke volt, és ennyi. Lépj tovább, nem hogy még te merülsz letargiába. Borzasztó ijedtség lehetett, nagyon sajnálom, de tudod, hogy a te hibád és tanultál belőle.

2012. júl. 5. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!