Hogy tegyem magam túl rajta?
1. válaszoló jó nagy gyökér! 3 gyereket nevel egyedül, aggódik az apa miatt is gondolom sok dolog kapcsán
tanulj belőle, legalább nem lesz ilyen többé :D
Megtörtént. Attól, hogy agyalsz és elképzeled a legrosszabbat, nem lesz sem jobb, sem rosszabb, nem teheted vele nem megtörténtté sem, csak kicsinálod magad vele.
Ne azzal foglalkozz, hogy mi lehetett volna, hanem azzal, hogy nem lett, és minden rendben van!
szerintem ameddig vásárolni mész bízd rá a szomszédra vagy ismerősre a gyerekeket, de legalábbis a két nagyobbikat. 3 gyerekkel tényleg nem könnyű bírni, még akkor sem ha ők a megtestesült kisangyalkák.
én tuti nem merném bevállalni ezt. vagy tennék róla, hogy legyen autóm, legalább valami kis egyszerű darab, h ne kelljen egy halom csomagot meg a 3 gyereket babakocsival miegyébbel cihálni a buszra.
ezek után sztem válassz valami más megoldást, ha vásárolni mentek, mert ez intő jel arra, hogy nem tudod a figyelmedet 4felé osztani.
Hála Istennek, hogy nem lett baj!
Nem akarlak bántani, de valamit akkor nem csinálsz jól, pl. van fék a babakocsikon általában, meg 3 gyerekkel nem kell elmenni egyedül, ha nem tudsz rájuk odafigyelni. Nem olvastam a többi hozzászólást és nem tudom, mások hogy reagáltak, de velem is előfordult autósként, hogy figyelmetlen anyuka miatt épphogy el tudtam kerülni a bajt és csak rajtam múlt. Hát mit mondjak, anyaként nem gondoltam róla túl sok jót...
Persze mindenki hibázhat, de a következményekkel számolni kell. Gondolom, ez nem mindennapos esemény, és szerintem soha hasonló sem fog veled előfordulni. Most már fel a fejjel, ez nagy lecke volt, és ennyi. Lépj tovább, nem hogy még te merülsz letargiába. Borzasztó ijedtség lehetett, nagyon sajnálom, de tudod, hogy a te hibád és tanultál belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!