Hogyan tegyem, hogy túltegyem magam, hogy megoldjuk?
Figyelt kérdés
Apám elvesztése szerintem kialakított egy önzőséget bennem, mert az apu volt. Hátráltatja az anyunak a jelenlegi kapcsolatát, hogy apám miatt önző vagyok, mondjuk alapból is talán hajlamos vok az önzőségre.Tehát harc van a nevelőapa-anyám-én köztem, anyám véd engem, én nem csípem, hogy véd(25vok), a férfi meg nem csípi, hogy ki van használva vmilyen szinten, mert anyám engem védelmez.2012. jan. 28. 00:01
1/16 anonim válasza:
25 évesen mondjuk lehetne annyi eszed, hogy nem marod el anyád mellől a párját.
Nem értem, a kérdésből nem derül ki, hogy miért is vagy harcban a nevelőapáddal.
2/16 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy anyám párjától elvárt, hogy vegyen kaját, teremtsen anyagiakat, de mivel nem fogadom őt el, így olyan mintha kihasználva lenne, ami kb. így is van sztem az ő szemszögéből.
2012. jan. 28. 00:05
3/16 anonim válasza:
25 évesen neked még úgy veszik a kaját? Megoldódna minden, ha a saját lábadra állnál, őket meg hagynád nyugalomban élni. Önző vagy az biztos, az már nem, hogy apád halála miatt. Nagyon sok az alapból önző ember.
4/16 A kérdező kommentje:
És ha anyám nem hagy, erőlteti az én ajnározásomat, hogy csak nekem legyen meg minden, aztán a pali második,és így jön a feszültség.
2012. jan. 28. 00:13
5/16 anonim válasza:
Ha nem hagynád, hiába erőltetné.
6/16 A kérdező kommentje:
együtt lakunk, probalok ellenállni azert, de mondjuk főz valamit vagy ilyesmi, éhes vagyok, akkor azt eszem, meg azzal a wc papirral torlom a seggem amivel ok.
2012. jan. 28. 00:18
7/16 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit nyitnom kéne a partner felé, hogy oldodjon a feszultseg...
2012. jan. 28. 00:19
8/16 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy, inkább keress magadnak te is egy társat, aztán lehet elköltözni. Az életnek ez a rendje, nem az, hogy felnőttként miattad menjen otthon a vita.
9/16 A kérdező kommentje:
teljesen jogosnak érzem amit írsz, pl. ez akkor a célom. Köszönöm a korrekt választ!
2012. jan. 28. 00:22
10/16 anonim válasza:
Meglátod, a viszonyotok is jó irányba fog változni. Tudod, jobb távolról szeretni, mint közelről gyűlölködni. Anyud is rájön végre, hogy felnőtt vagy, tudsz magadról gondoskodni, viszont bármikor mész, szívesen látnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!