Mennyi idő kell ahhoz, hogy túltegyem magam szeretteim elvesztésén?
Bele törődni lehet, túllépni nem nagyon.Mindig ott lesznek a gondolataidban.És szerintem ez így normális.
Az én nagyszüleim 10,6,2éve mentek el. Mégis nap mint nap eszembe vannak.
A fiam nem volt 3 éves , alig emlékszik valamire. A lányom most lesz 3 ő nem is ismeri őket.
A 2 éve elhunyt nagymamámhoz akkor hétvégén vittük volna, ez még szomorúbbá tesz.
(nagyon messze élünk egymáshoz,több 100km)
Őszinte részvétem.Szerintem túltenni magad..nagyon nehéz..az emberek ahhoz ragaszkodnak leginkább,akiket szeretnek,tisztelnek..és akik szeretik őket...:S sajnálom..
Az emlékek kevésbé fontosak,de az,hogy mesélj róluk a gyerekeidnek,hogy ők is továbbadják majd a dolgokat,az nagyon fontos..
Biztosan azért is hiányoznak a nagyszüleim annyira, mert ők neveltek fel. Apámat és azok szüleit nem ismerem, így más rokonom nem maradt.
Sajnos a gyerekeimnek az anyósom volt az egyetlen nagymamájuk, így most már csak apósom az egyetlen nagyszülő, aki él még. :(
sajnálom,de sztem am szerencsésnek mondható gyerekeid vannak,még ha sokra nem is de legalább ismerték őket,nem csak képről.én az anyai nagymamámat "ismertem" fél éves volt mikor meghalt.az apai nagyszülők meghaltak mire születtem(nagypapám apukám 9 éves korában,nagymamám a szüleim esküvője előtt fél évvel).Most már csak a dédmamám él,bár ő is már 94 éves,én őt tekintem az igazi mamámnak :) és nagyon szeretem őt.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!