Mióta babát szeretnénk sokkal kevesebbet vagyunk együtt. Mi lehet az oka, nálatok előfordult ilyen?
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 00:26
11/13 anonim válasza:
Szia, nálunk ugyanez a helyzet. Én 26 vagyok, párom 29, és alig vagyunk együtt újabban... Bár elfoglalt mindkettőnk, és ilyen melegben (pláne a forró panelben) nincs is sok kedve közeledni felém... Múlt hónapban erőltettem a témát, de már nem... :( Én is el vagyok keseredve, mikor tudom, hogy tessék, ma van peteérésem, ő meg x napja még csak nem is próbálkozik nálam... Nem akarom erőltetni, hiszen annak értelme sincs, de sokszor vagyok csalódott és szomorú, hogy emiatt nem valószínű, hogy a közeljövőben összejön a baba. Ha felhozom a témát, azt nyaggatásnak veszi, úgyhogy csak belül emésztem magam.
Nem érti meg, hogy ha tényleg babát akarunk, akkor ahhoz szexelnünk is kellene, és akkor, amikor "itt az idő"...
13/13 A kérdező kommentje:
hm...akkor nem csak én vagyok így ezzel a témával....
2012. júl. 2. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!