Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mióta babát szeretnénk sokkal...

Mióta babát szeretnénk sokkal kevesebbet vagyunk együtt. Mi lehet az oka, nálatok előfordult ilyen?

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 00:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia, nálunk ugyanez a helyzet. Én 26 vagyok, párom 29, és alig vagyunk együtt újabban... Bár elfoglalt mindkettőnk, és ilyen melegben (pláne a forró panelben) nincs is sok kedve közeledni felém... Múlt hónapban erőltettem a témát, de már nem... :( Én is el vagyok keseredve, mikor tudom, hogy tessék, ma van peteérésem, ő meg x napja még csak nem is próbálkozik nálam... Nem akarom erőltetni, hiszen annak értelme sincs, de sokszor vagyok csalódott és szomorú, hogy emiatt nem valószínű, hogy a közeljövőben összejön a baba. Ha felhozom a témát, azt nyaggatásnak veszi, úgyhogy csak belül emésztem magam.

Nem érti meg, hogy ha tényleg babát akarunk, akkor ahhoz szexelnünk is kellene, és akkor, amikor "itt az idő"...

2012. júl. 2. 09:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is így van.
2012. júl. 2. 11:01
 13/13 A kérdező kommentje:
hm...akkor nem csak én vagyok így ezzel a témával....
2012. júl. 2. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!