Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mióta babát szeretnénk sokkal...

Mióta babát szeretnénk sokkal kevesebbet vagyunk együtt. Mi lehet az oka, nálatok előfordult ilyen?

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 00:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem...mi akkor belehúztunk...:-)

arra gondolsz hogy frusztrál a helyzet mi van ha nem sikerül?nem szabad úgy felfogni mint egy faladatot,meg közben arra gondolni hogy vajon most megfogan a baba?mert akkor tutira tönkreteszi a kapcsolatot a "kötelező" szex...

39hkm

2012. júl. 2. 00:35
 2/13 anonim ***** válasza:
Amikor beszéltük a baba témát akkor sokkal többet voltunk együtt de mióta terhes vagyok azóta kevesebbet. :)
2012. júl. 2. 00:37
 3/13 A kérdező kommentje:

közben nem gondolok ilyenekre, de mikor hónap végén megjön akkor egy selejtnek érzem magam, hogy biztos bennem van a hiba. ma meg is beszéltük ezt, de most én érzem magam kellemetlen helyzetbe hogy szóvá tettem.... :(

25/N

2012. júl. 2. 00:39
 4/13 anonim ***** válasza:

jujj de buta vagy ha ilyeneket gondolsz.miért vagy te selejt?csak mert egy kicsit többet kell "dolgozni" a babáért,mint rajtad kívül még több millió párnak?honnan veszed h hiba van benned?felejtsd el gyorsan mert nem csak a te életed,de a kapcsolat is tönkre fog menni.ha gond van vkinél majd orvosolják és lesz gyerek...

1.voltam

és foglald le magad vmivel...

2012. júl. 2. 00:46
 5/13 A kérdező kommentje:

kicsit rossz érzés mikor a környezetemben élő nőknek, ismerőseimnek elsőre meglett.

Amúgy elfoglalom magam, vezetni járok, sportolok, főzök.

2012. júl. 2. 00:49
 6/13 anonim ***** válasza:

...nos nekem sem lett meg elsőre,és még vetélésem is volt.nem lettem emiatt "öngyi",mindenkinél másképp van ez.vetélés után meg egyből összejött...

39h

2012. júl. 2. 00:55
 7/13 A kérdező kommentje:

remélem nekem nem lesz vetélés. örülök hogy babát vársz, én is nagyon szeretném már ha lenne.

végül is még 2 hónapja próbálkozunk. én nem számolok. hónap közepén idáig sose voltunk együtt., na majd hátha most...

2012. júl. 2. 00:57
 8/13 anonim ***** válasza:
biztos lesz.ne aggód túl.sok sikert!majd tudja az a baba mikor kell jönni!
2012. júl. 2. 01:03
 9/13 A kérdező kommentje:
köszi a biztató szavakat
2012. júl. 2. 01:10
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 10 évig szedtem gyógyszert, sejtettem, hogy nem fog összejönni elsőre, de azért reménykedtem. 15 hónap után sikerült. Volt amikor elkeseredésembe az találtam mondani a páromnak, hogy ebben a hónapban is feleslegesen voltunk együtt! Már elkönyveltem, hogy nekem tuti nem lehet gyerekem. Aztán elmentünk nyaralni, és hárman jöttünk haza.

A kisebbik fiam elsőre összejött! a két gyerkőc között nem szedtem semmit, gumival védekeztünk. Ne aggódj, hozzátok is hamarosan kopogtat a gólya!

4 és 1.5 éves fiúk anyukája

2012. júl. 2. 04:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!