Mióta babát szeretnénk sokkal kevesebbet vagyunk együtt. Mi lehet az oka, nálatok előfordult ilyen?
Nem...mi akkor belehúztunk...:-)
arra gondolsz hogy frusztrál a helyzet mi van ha nem sikerül?nem szabad úgy felfogni mint egy faladatot,meg közben arra gondolni hogy vajon most megfogan a baba?mert akkor tutira tönkreteszi a kapcsolatot a "kötelező" szex...
39hkm
közben nem gondolok ilyenekre, de mikor hónap végén megjön akkor egy selejtnek érzem magam, hogy biztos bennem van a hiba. ma meg is beszéltük ezt, de most én érzem magam kellemetlen helyzetbe hogy szóvá tettem.... :(
25/N
jujj de buta vagy ha ilyeneket gondolsz.miért vagy te selejt?csak mert egy kicsit többet kell "dolgozni" a babáért,mint rajtad kívül még több millió párnak?honnan veszed h hiba van benned?felejtsd el gyorsan mert nem csak a te életed,de a kapcsolat is tönkre fog menni.ha gond van vkinél majd orvosolják és lesz gyerek...
1.voltam
és foglald le magad vmivel...
kicsit rossz érzés mikor a környezetemben élő nőknek, ismerőseimnek elsőre meglett.
Amúgy elfoglalom magam, vezetni járok, sportolok, főzök.
...nos nekem sem lett meg elsőre,és még vetélésem is volt.nem lettem emiatt "öngyi",mindenkinél másképp van ez.vetélés után meg egyből összejött...
39h
remélem nekem nem lesz vetélés. örülök hogy babát vársz, én is nagyon szeretném már ha lenne.
végül is még 2 hónapja próbálkozunk. én nem számolok. hónap közepén idáig sose voltunk együtt., na majd hátha most...
Szia!
Én 10 évig szedtem gyógyszert, sejtettem, hogy nem fog összejönni elsőre, de azért reménykedtem. 15 hónap után sikerült. Volt amikor elkeseredésembe az találtam mondani a páromnak, hogy ebben a hónapban is feleslegesen voltunk együtt! Már elkönyveltem, hogy nekem tuti nem lehet gyerekem. Aztán elmentünk nyaralni, és hárman jöttünk haza.
A kisebbik fiam elsőre összejött! a két gyerkőc között nem szedtem semmit, gumival védekeztünk. Ne aggódj, hozzátok is hamarosan kopogtat a gólya!
4 és 1.5 éves fiúk anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!