Könyörgöm, miért van ennyi hülye ember?
Sajnálom a gyerekeim, mert annyira mennének ki(3éves 17hónapos)
De nem mehetnek, azt várom, hogy vagy befelhősödjön az ég vagy kicsit hanyatlóbb legyen a nap, és akkor megyünk ki.
Ilyen időben nem vinném ki a kicsiket partra sem.
Fejük a víz alatt lenne kellemes vízben még csak csak... na de a parton...:( Én magam is szenvednék...
Látom szinte az összes olyan hozzászóló le lett pontozva,aki nem viszi ki a gyermekét ilyen időben,nehogy hőgutát kapjon.Én is beállok akkor a sorba:nálunk árnyékban van 38C fok MOST (jelzem erősen délután van már).Ahogy kilépek a házból képen csap a forró,fojtogató levegő.Na most ha ez nekem elég "kellemetlen",akkor kissé átgondolva,milyen "frankó" érzés lehetne az én 5 hónapos fiamnak!Oké,ne vigye ki a tűző napra.Húzódjanak árnyékban,kenjen rá 5 tubus napvédőt,locsolgassa,pancsoljanak...de attól még eszméletlen forróság van kinn.Aki ezt nem ismeri el,az nem tudom van jelenleg.Mi kertes házban élünk és megtehetném,hogy kicihelem a fiamat magammal.Míg őt lepakolom az árnyékba,én meg szép barnára süttetném magam.De nem teszem,mert szerintem felelőtlenség.Én tuti élvezném,de a gyerek nem.És ez alól a nyaralás sem ad felmentést.Aki kis gyerekkel megy nyaralni,igenis vállalja fel,hogy a gyereket kell elsősorban nézni.
Ja és azt gondolom,hogy itt nem a táp kontra szopizásról folyik az eszmecsere;szerintem az egyik hozzászóló nem degradálni kívánta azokat az anyukákat,akik tápszert kénytelenek adni a babának.Max. arra gondolhatott,hogy annak sem jó,ha órákat áll a 40 fokban.Tessék,le lehet pontozni! :)
ÉS ha a panelben még melegebb van, és a levegő se jár?
Akkor fulladjanak meg ott, mert néhány szuperanyuka ezt elítéli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!