Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Könyörgöm, miért van ennyi...

Könyörgöm, miért van ennyi hülye ember?

Figyelt kérdés
Balatonon lakunk.Itt is melózok.Nekem is van egy 3 éves gyerekem.Ma szabadnapos vagyok,de be kellett ugranom a melóhelyre(parton)...és nem hiszitek el,de ha nem láttam legalább 40 anyukát 0-6 hónapos korig babával akkor egyet sem:(...mind ordít,nyűglődik...anyu meg apu nagy nyugisan napozik,meg pancsikol.38 fok van és képesek ott aszalni azt a drága gyermeket,mert Ők "nyaralnak".Nincs felelősségérzetük ezeknek a szülőknek?

2012. jún. 30. 15:03
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
59%

Sajnálom a gyerekeim, mert annyira mennének ki(3éves 17hónapos)

De nem mehetnek, azt várom, hogy vagy befelhősödjön az ég vagy kicsit hanyatlóbb legyen a nap, és akkor megyünk ki.

Ilyen időben nem vinném ki a kicsiket partra sem.

Fejük a víz alatt lenne kellemes vízben még csak csak... na de a parton...:( Én magam is szenvednék...

2012. jún. 30. 16:17
 22/32 anonim ***** válasza:
72%

Látom szinte az összes olyan hozzászóló le lett pontozva,aki nem viszi ki a gyermekét ilyen időben,nehogy hőgutát kapjon.Én is beállok akkor a sorba:nálunk árnyékban van 38C fok MOST (jelzem erősen délután van már).Ahogy kilépek a házból képen csap a forró,fojtogató levegő.Na most ha ez nekem elég "kellemetlen",akkor kissé átgondolva,milyen "frankó" érzés lehetne az én 5 hónapos fiamnak!Oké,ne vigye ki a tűző napra.Húzódjanak árnyékban,kenjen rá 5 tubus napvédőt,locsolgassa,pancsoljanak...de attól még eszméletlen forróság van kinn.Aki ezt nem ismeri el,az nem tudom van jelenleg.Mi kertes házban élünk és megtehetném,hogy kicihelem a fiamat magammal.Míg őt lepakolom az árnyékba,én meg szép barnára süttetném magam.De nem teszem,mert szerintem felelőtlenség.Én tuti élvezném,de a gyerek nem.És ez alól a nyaralás sem ad felmentést.Aki kis gyerekkel megy nyaralni,igenis vállalja fel,hogy a gyereket kell elsősorban nézni.

Ja és azt gondolom,hogy itt nem a táp kontra szopizásról folyik az eszmecsere;szerintem az egyik hozzászóló nem degradálni kívánta azokat az anyukákat,akik tápszert kénytelenek adni a babának.Max. arra gondolhatott,hogy annak sem jó,ha órákat áll a 40 fokban.Tessék,le lehet pontozni! :)

2012. jún. 30. 16:48
 23/32 anonim ***** válasza:
79%
Én két hete voltam a 14 hós kislányommal a strandon, kb 3-tól 7-ig. Borzasztó meleg volt egész héten és majd meghaltunk itthon, pedig nem panelben lakunk de így is iszonyú meleg volt. A strandon azonban annyira jól éreztük magunkat, hogy elmondani nem tudom! A medence szinte teljesen árnyékos volt, a víz is kellemes langyos, a pléd is árnyékban volt. A kislányomnak hófehér a bőre és én is nyilván aggódtam de meg se fogta a nap, picit se. Fehér póló és sapi volt rajta, és kentem óránként naptejjel. Ezerszer jobb volt mintha a házban aszalódtunk volna! De természetesen ez csak így volt jó, hogy találtunk árnyékot és a lányom is élvezte az egészet.
2012. jún. 30. 16:49
 24/32 anonim ***** válasza:
55%
16: 48 a tápszert nem kell előre megcsinálni, hanem forralt vizet visz és ott bekeveri, ha éhes lesz a gyerek. Szerintem minden épelméjű ember így csinálja...
2012. jún. 30. 16:51
 25/32 anonim ***** válasza:
31%
Így van , kedves Meskata! Eszembe nem volt a tápit "lehúzni" , csak jelezném, h maga a tápszer a zacskóban se szereti a 35 fokot kint ....és tudom, h nem előtte kell megcsinálni és kint tárolni a 38 fokban, köszönöm a felvilágosítást !!( aztaa kik járnak ide, komolyan!?)
2012. jún. 30. 19:00
 26/32 anonim ***** válasza:
61%

ÉS ha a panelben még melegebb van, és a levegő se jár?

Akkor fulladjanak meg ott, mert néhány szuperanyuka ezt elítéli?

2012. jún. 30. 19:52
 27/32 anonim ***** válasza:
43%
Én is azt mondtam Kedves utolsó pár hozzászóló,hogy NEM lehúzni akarta senki sem a tápis babákat illetve azok anyukáit!Sajnálom,ha félre érthető voltam.Tisztában vagyok én is a dolgokkal!Ezek szerint nem voltam egyértelmű. :(
2012. jún. 30. 20:01
 28/32 anonim ***** válasza:
44%
És aki panelban lakik 35 fokban?Annak nem szenved a babája?Pfff...foglalkozz inkább a saját dolgoddal!
2012. jún. 30. 20:34
 29/32 anonim ***** válasza:
55%
Most komolyan egy kalap alá veszitek azt, mikor a lakásban meleg van, meg mikor a tűző nap égeti a baba testét? 10 perc alatt leég egy felnőtt is ebben a kánikulában...
2012. jún. 30. 21:53
 30/32 anonim ***** válasza:
65%
Görögországban élek nagyon régóta! Én egésznap a parton döglődtem mielőtt jött a baba..de ott is nagyon sok baba volt kint mindig..mindegy milyen időszakban,természetesen napvédővel láttam kenegetik,árnyékos helyen homokoztak,kis fedett pancsolokat is hoztak sokan..Mégis felnőttek a gyerekek..Én magam nem viszem a fiam csak 6 után de ha megfelelő védekezésről gondoskodsz és foglalkozol hüsitgeted a babát akkor miért ne?
2012. jún. 30. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!