Könyörgöm írjon olyan, aki pénzügy-számviteli tanfolyamon végzett/tanul! Van itt ilyen ember?
Figyelt kérdés
Kórházban voltam 3 hétig..nem tudtam bejárni órákra és lemaradtam!A vizsga a nyakamon, az osztálytársak nem hajlandók válaszolni a leveleimre!
Pont ebben a 3 hétben vettek számításokat, mert a feladatokat elküldték a közös címre, DE képletek nélkül mire megyek?
Kérlek,ha tudod a pénzügyi számításokat írj priviben!!!
2009. dec. 30. 15:05
1/3 anonim válasza:
Ha a saját csoporttársaid így utálnak, annak lehet, hogy oka van.. :(
2/3 A kérdező kommentje:
nem utálnak!
soha egy sulimban nem utált senki, csak ez egy hülye tanfolyam! senki nem beszél senkivel, mindenki megvan magával:S
nekem meg annyi problémám van,hogy azt elmondani nem lehet és így most ebben a csoportban én sem tárgyalok senkivel..ez van
2009. dec. 30. 15:39
3/3 A kérdező kommentje:
jah és egyébként is, közös e-mail címünk van, és onnan írkálunk, szóval nem tudják,hogy ki írta..mer ugyanaz a név
2009. dec. 30. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!