Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Könyörgöm, miért van ennyi...

Könyörgöm, miért van ennyi hülye ember?

Figyelt kérdés
Balatonon lakunk.Itt is melózok.Nekem is van egy 3 éves gyerekem.Ma szabadnapos vagyok,de be kellett ugranom a melóhelyre(parton)...és nem hiszitek el,de ha nem láttam legalább 40 anyukát 0-6 hónapos korig babával akkor egyet sem:(...mind ordít,nyűglődik...anyu meg apu nagy nyugisan napozik,meg pancsikol.38 fok van és képesek ott aszalni azt a drága gyermeket,mert Ők "nyaralnak".Nincs felelősségérzetük ezeknek a szülőknek?

2012. jún. 30. 15:03
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
59%
Mert valaki előbbre tekinti a maga kényelmét, szórakozását!
2012. jún. 30. 15:05
 2/32 anonim ***** válasza:
62%

Én tavalyelőtt néztem, tele volt a picikkel minden :(

Nekem most 8 hónapos a kicsim, egész nap bent játszunk, este 8 felé megyünk ki, sétálni egyet, mikor már jó az idő. Nem értem ezeket az anyukákat...

2012. jún. 30. 15:18
 3/32 anonim válasza:
60%
Szerintem hozzá kell szoktatni a meleghez őket. Engem sem vittek baba koromba a napra nagy melegben, azóta is rosszul vagyok a tűző napon mert nem bírom.
 4/32 anonim ***** válasza:
76%
Árnyékban vannak azok a gyerekek.Én nem tudom mi ebben a probléma...bár én nem vinném,nekem nem lenne szórakozás egy ilyen pici gyerekkel (kikapcsolódás meg pláne nem) de nem hiszem,hogy rossz szülők lennének ettől.
 5/32 anonim ***** válasza:
52%
íííííííídemeleg
2012. jún. 30. 15:21
 6/32 anonim ***** válasza:
63%

én is kimennék a helyükben, DE ha a babám ordítana, láthatóan nem érezné jól magát, hazamennék, vagy legalábbis vele foglalkoznék, nem napoznék!

Aki nyilvános helyen hagyja bőgni a babáját, az szerintem otthon is ugyanúgy hagyja sajnos.

2012. jún. 30. 15:23
 7/32 anonim ***** válasza:
47%
Kánikulában tudjátok mit ér az árnyék egy kisbabának...egy kalap kakit se.... Na ez az egyik. A másik pedig hogy lehet vinni babát, de pl. nagyszülőkkel, akik addig a nyaralón vigyáznak rá, míg a szülők fürdenek.
2012. jún. 30. 15:26
 8/32 anonim ***** válasza:
43%
Ez tipikus unatkozós kérdés.Miért törődsz más hülyeségével?
2012. jún. 30. 15:29
 9/32 A kérdező kommentje:

Nem más hülyesége miatt aggódom...csak sajnálom azokat a piciket.Sajnos egy olyan partszakasz,ahol nem sok árnyék van :(

Ez számomra felelőtlenség...hiába van kis sátor,meg migymás... a levegő is szó szerint forró :(

2012. jún. 30. 15:32
 10/32 anonim ***** válasza:
76%
Felnőtteknek se olyan kellemes, de ha egyszer az embernek van lehetősége menni és nincs lehetősége a gyereket hová rakni, akkor vinni kell.
2012. jún. 30. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!