Könyörgöm, miért van ennyi hülye ember?
Ez igaz!!!De legalább a déli hőségben húzódnának be a szállásra:S Délelőtt 10-ig és délután 4 után is csodajó idő van...akkor is lehetne kint lenne....
én 12 után voltam ott...hát mondhatom,hogy szinte forr a levegő
Most ez komoly??? Szóval amiatt nem kell aggódni, h a kb. fél éves baba kint aszódik a melegben. Mert ez történik.
Értem, akkor én is paramami vagyok, sajnálom.
Módosítanám a lehetőségeket, szerintem:
- ne menjenek nyaralni ilyen kis babával
- ha mégis mennek és nincsen nagyszülő, akkor ne aszaltassák kint a napon a babát, hanem menjenek le pl. 5 felé
- Ha van nagyszülő, inkább ők vigyázzanak rá.
Felelőtlenek az ilyen sszülők, akik tűző napon napozgatnak a csecsemő fejére meg rátesznek egy sapit, azt jónapot'. És ha éhes lesz? Anyu megszoptatja? Na, pont nem hiszem... a tápi meg.....Na jó, hagyom is , mert felhúztam magam rendesen......
"Anyu megszoptatja? Na, pont nem hiszem... a tápi meg.....Na jó, hagyom is , mert felhúztam magam rendesen......"
Te jó ég, komolyan azt mered feltételezni ismeretlen anyákról, hogy nem szoptatja meg a gyerekét ha éhes, csak, hogy napozhasson??? A másik meg, hogy így degradálni azokat, akik tápszert adnak. Képzeld el, én is KÉNYTELEN vagyok azt adni a babámnak, mert egyszerűen semmi tejem nem volt, pedig minden tejserkentő megoldást kipróbáltam. Nem jókedvemben tápszerezem.
Nyilván nem jó, hogy 40 fokban kiviszik az ilyen pici babákat, de azt nem vagyok hajlandó elhinni, hogy pár hónapos babákat hagynak a tűző napon árnyék nélkül a szülők ők meg mennek pancsikolni és hagyják üvölteni a babájukat...nekem ez valahogy már túl meredek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!