Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Könyörgöm, miért van ennyi...

Könyörgöm, miért van ennyi hülye ember?

Figyelt kérdés
Balatonon lakunk.Itt is melózok.Nekem is van egy 3 éves gyerekem.Ma szabadnapos vagyok,de be kellett ugranom a melóhelyre(parton)...és nem hiszitek el,de ha nem láttam legalább 40 anyukát 0-6 hónapos korig babával akkor egyet sem:(...mind ordít,nyűglődik...anyu meg apu nagy nyugisan napozik,meg pancsikol.38 fok van és képesek ott aszalni azt a drága gyermeket,mert Ők "nyaralnak".Nincs felelősségérzetük ezeknek a szülőknek?

2012. jún. 30. 15:03
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Ez igaz!!!De legalább a déli hőségben húzódnának be a szállásra:S Délelőtt 10-ig és délután 4 után is csodajó idő van...akkor is lehetne kint lenne....

én 12 után voltam ott...hát mondhatom,hogy szinte forr a levegő

2012. jún. 30. 15:38
 12/32 anonim ***** válasza:
45%
...akkor ne menjen el nyaralni még ilyen kicsivel, nem kötelező! 1x nem mennek nyaralni húúúúúúúde nagy kiesés!!
2012. jún. 30. 15:40
 13/32 anonim ***** válasza:
49%
Az olyanoknak a jó, én egész nap csak a babámért aggódok holnap lenne lehetőségünk anyumékhoz átmenni 30 perc autóval , de nem mertek ebben a melegben a 2 és fél hónaposommal. És az olyan hülyéknek is felnő a gyerekük akik szarnak rá, meg nekem is csak én addig 40 évet öregszek az idegtől és az aggódástól, ők meg élik világukat...
2012. jún. 30. 15:41
 14/32 anonim ***** válasza:
45%
Hát van aki szeret kinn égni,én csak késő délután megyek ki,a napirendemet is igyekszem úgy alakítani,hogy ne kelljen kint lennem akkor.Legalább az ő gyerekeik hozzászoknak ehhez a dögmeleghez.
2012. jún. 30. 15:43
 15/32 anonim ***** válasza:
48%
Az meg a te problémád,hogy egész nap aggódsz.Mi nem.:)
2012. jún. 30. 15:43
 16/32 anonim ***** válasza:
51%

Most ez komoly??? Szóval amiatt nem kell aggódni, h a kb. fél éves baba kint aszódik a melegben. Mert ez történik.

Értem, akkor én is paramami vagyok, sajnálom.

Módosítanám a lehetőségeket, szerintem:

- ne menjenek nyaralni ilyen kis babával

- ha mégis mennek és nincsen nagyszülő, akkor ne aszaltassák kint a napon a babát, hanem menjenek le pl. 5 felé

- Ha van nagyszülő, inkább ők vigyázzanak rá.

Felelőtlenek az ilyen sszülők, akik tűző napon napozgatnak a csecsemő fejére meg rátesznek egy sapit, azt jónapot'. És ha éhes lesz? Anyu megszoptatja? Na, pont nem hiszem... a tápi meg.....Na jó, hagyom is , mert felhúztam magam rendesen......

2012. jún. 30. 15:50
 17/32 anonim ***** válasza:
78%
Fent a lakásban melegebb van mint a tóparton lehet ezért vannak kint. Egy panellakásban ilyenkor akár sokkal melegebb van mint kinn és semmi levegő
2012. jún. 30. 15:56
 18/32 anonim ***** válasza:
66%

"Anyu megszoptatja? Na, pont nem hiszem... a tápi meg.....Na jó, hagyom is , mert felhúztam magam rendesen......"

Te jó ég, komolyan azt mered feltételezni ismeretlen anyákról, hogy nem szoptatja meg a gyerekét ha éhes, csak, hogy napozhasson??? A másik meg, hogy így degradálni azokat, akik tápszert adnak. Képzeld el, én is KÉNYTELEN vagyok azt adni a babámnak, mert egyszerűen semmi tejem nem volt, pedig minden tejserkentő megoldást kipróbáltam. Nem jókedvemben tápszerezem.

Nyilván nem jó, hogy 40 fokban kiviszik az ilyen pici babákat, de azt nem vagyok hajlandó elhinni, hogy pár hónapos babákat hagynak a tűző napon árnyék nélkül a szülők ők meg mennek pancsikolni és hagyják üvölteni a babájukat...nekem ez valahogy már túl meredek.

2012. jún. 30. 15:57
 19/32 anonim ***** válasza:
22%
ne hülyézz kisöreg.
2012. jún. 30. 15:57
 20/32 anonim ***** válasza:
46%
Mi a jövő héten megyünk nyaralni a Balatonra, de a partra szerintem 4 előtt nem fogunk lemenni. Hiába nyaralunk, de kínlódás lenne egész nap a parton a gyereknek is (3 éves lesz) és nekünk, szülőknek is. De nem is kell a Balatonig menni, felénk is van pár anyuka, aki saját maga szórakoztatása miatt sétáltatja a gyereket a déli órákban is.
2012. jún. 30. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!