Anyukák smink nélkül kimentek az utcára?
Ma megkaptam az egyik ismerős anyukától hogy hogy merek az utcára kimenni smink nélkül. Nem rosszindulatból mondta,de kicsit szíven ütött,mert az az igazság hogy soha nem festem magam,de tényleg semmit nem teszek az arcomra.
Nem érzem szükségét! Szerencsére szép a bőröm. Csak akkor teszek fel szemspirált,szájfényt ha elmegyünk szórakozni. Máshová nem!
Szemceruzát, szempillaspirált mindig használok. Hozzászoktam, mert szőke vagyok és hiába van baromi hosszú szempillám, nem látszik, mert az is szőke. Így egész felnőtt életemben használtam szempillaspirált, sokkal jobban érzem magam tőle.
Ennél több sminket csak alkalomra használok, akkor is módjával, a tömény sminket nem szeretem meg nincs is megfelelő képességem a jó sminkelésre. Csak annyit rakok magamra, amennyiben már gyakorlatom van, így nem rontom el. :-))
Én is a „középúton” vagyok, nem őrülök meg smink nélkül, ha a kisboltba kell leugranom, de azért a szempillámat szinte mindig kifestem. Nekem is szép a bőröm, így púderen kívül sosem használok mást rá még buliba sem. Viszont szeretem a szemceruzát is hétköznapokon (pl. ha „emberek közé megyek”, szülőire), és nagyon ritkán buliba szemhéjfestéket is kenek fel.
Ismerek olyat (anyatársat), aki sosem sminkel, és mikor egyszer befestette a szempilláit, én azt jegyeztem meg neki, mert baromi jól állt neki. :)
Ha nem kell nagyon rohanni reggel, akkor szoktam sminkelni, de nem esem pánikba, ha smink nélkül kell kilépnem a lakásból.
De ilyen melegben, mint most, el sem tudnám képzelni, hogy felkenjek bármit a képemre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!