Anyukák smink nélkül kimentek az utcára?
Ma megkaptam az egyik ismerős anyukától hogy hogy merek az utcára kimenni smink nélkül. Nem rosszindulatból mondta,de kicsit szíven ütött,mert az az igazság hogy soha nem festem magam,de tényleg semmit nem teszek az arcomra.
Nem érzem szükségét! Szerencsére szép a bőröm. Csak akkor teszek fel szemspirált,szájfényt ha elmegyünk szórakozni. Máshová nem!
Szia!
Igen,en mindig sminkelek mert nagyon kialvatlannak tunnek a szemeim es eleg sapadt a borom. A borom amugy szep ezert nem teszek sosem alapozot de a szememet mindig kifestem, szemhejpuder,szemceruza,szempilla spiral. Ruzsozni nem szoktam.
Én csak azt nem értem, hogyha soha nem sminkeltél, akkor most miért hiányzik az ismerősödnek?
Engem csak nagyon kevesen láttak smink nélkül. 15 éves korom óta nem nagyon léptem ki az utcára sminkelés nélkül. Ha én kezdenék el "csupasz arccal" falngálni, akkor teljesen megérteném, hogy rácsodálkoznak.
Ez az ismerős anyuka,olyan "játszótéri ismerős"! Máshol nem szoktunk találkozni.
15évesen én is nagyon kentem magam,mert borzalmas ragyás voltam. Sajnos inkább ártott mint használt. Olyan szinten hogy fogamzásgátlót kellett szednem 16évesen,és szűz voltam.
A húszas éveim elején szépen helyre jött a bőröm,és hál istennek azóta is tart! A terhességem alatt tovább szépült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!