Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák smink nélkül kimentek...

Anyukák smink nélkül kimentek az utcára?

Figyelt kérdés

Ma megkaptam az egyik ismerős anyukától hogy hogy merek az utcára kimenni smink nélkül. Nem rosszindulatból mondta,de kicsit szíven ütött,mert az az igazság hogy soha nem festem magam,de tényleg semmit nem teszek az arcomra.

Nem érzem szükségét! Szerencsére szép a bőröm. Csak akkor teszek fel szemspirált,szájfényt ha elmegyünk szórakozni. Máshová nem!

2012. jún. 29. 19:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen,en mindig sminkelek mert nagyon kialvatlannak tunnek a szemeim es eleg sapadt a borom. A borom amugy szep ezert nem teszek sosem alapozot de a szememet mindig kifestem, szemhejpuder,szemceruza,szempilla spiral. Ruzsozni nem szoktam.

2012. jún. 29. 21:12
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Míg dolgozni jártam, minden nap raktam alapozót és pirosítót is. Mostanra maradt a napi reggeli rutin részeként a szemceruza és spirál. Szerencsére a bőröm szülés óta nem olyan problémás, bár fehér, de nem hiányzik az alapozó. A szemkihúzás viszont kell, anélkül szemem sincs... :-)
2012. jún. 29. 21:31
 13/25 anonim ***** válasza:
Néha kihúzom a szemem, itthon viszont soha nem festem ki magam.
2012. jún. 29. 21:59
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is reggeli rutinná vált. Úgy érzem, mintha meztelen lennék, ha nem sminkelem ki magam. A minimum a szemceruza és a szempillaspirál, ha elmegyek itthonról, általában teszek szemhéjpúdert és alapozót is.
2012. jún. 29. 22:00
 15/25 anonim ***** válasza:
93%

Én csak azt nem értem, hogyha soha nem sminkeltél, akkor most miért hiányzik az ismerősödnek?

Engem csak nagyon kevesen láttak smink nélkül. 15 éves korom óta nem nagyon léptem ki az utcára sminkelés nélkül. Ha én kezdenék el "csupasz arccal" falngálni, akkor teljesen megérteném, hogy rácsodálkoznak.

2012. jún. 29. 22:37
 16/25 anonim ***** válasza:
Persze!Én csak alkalomra sminkelem magam.
2012. jún. 29. 22:43
 17/25 A kérdező kommentje:

Ez az ismerős anyuka,olyan "játszótéri ismerős"! Máshol nem szoktunk találkozni.

15évesen én is nagyon kentem magam,mert borzalmas ragyás voltam. Sajnos inkább ártott mint használt. Olyan szinten hogy fogamzásgátlót kellett szednem 16évesen,és szűz voltam.

A húszas éveim elején szépen helyre jött a bőröm,és hál istennek azóta is tart! A terhességem alatt tovább szépült.

2012. jún. 29. 22:53
 18/25 anonim ***** válasza:
Én sosem megyek ki alapozó, szemceruza, szempillaspirál nélkül ki az utcára, maximum csak a sarki boltig. Mindig is ilyen voltam, nem tudok úgy kimenni, nem érzem jól magam a minimális smink nélkül. Párom szerint sokkal szebb vagyok smink nélkül, de én így érzem jól magamat.
2012. jún. 29. 22:56
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én általában mindig használok legalább szempillaspirált, szájfényt és ha szükséges, korrektort. Szerintem is kicsit nagyzolós szöveg, hogy "nincs szükségem sminkre mert természetesen vagyok". Nem csak a rondáknak tesz jót a smink, sőt. Aki amúgy is szép, azt még szebbé teheti az ízléses, visszafogott smink. Persze nincs azzal semmi baj, ha valaki nem sminkel, csak ne azzal indokolja, hogy neki nem kell, mert ő szép :)
2012. jún. 29. 23:07
 20/25 A kérdező kommentje:
Én ilyet nem mondtam!:)
2012. jún. 29. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!