Amikor nagy meleg van és erősen tűz a nap, este hétkor még bekened naptejjel a gyerkőcöt, ha kimentek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 07:56
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi! És hánykor még igen? Olyan esetben, ha előtte egyáltalán nem volt bekenve aznap (mert nem volt kint...)?
2012. jún. 7. 08:21
4/9 anonim válasza:
Szia! Én du. 5-ig ha kimegyünk mindig bekenem. Bár a kislányomnak porcelán fehér bőre van és még délután is 50+-sal kenem le.
5/9 anonim válasza:
Délben, 11 és 16 óra között nem szoktunk kimenni. Előtte, utána én nem kenem a gyerekeket. Igaz, nem világos bőrűek, és a pici lányom még amúgy is talpig be van csomagolva, lévén, csak 6 hetes. A nagyfiam meg már 4 éves, ő kora tavasz óta szokik a napsütéshez... :)
Ha strandra megyünk majd, ott én is kenni fogom őket (a lánykát mindenképp), de este 6 után már szerintem a piciket is felesleges kenni.
7/9 anonim válasza:
Bár nekem kreol bőrű gyerekeim vannak, de én bizony bekenem őket mindig, ha tűz a nap. Ilyenkor már a reggelt úgy kezdjük, hogy befújom naptejjel (ha tudom, hogy megyünk ki). Déli órákban otthon vagyunk, délután megint bekenem őket naptejjel indulás előtt és ha sokat vagyunk kint vagy strandon vagyunk és tűz a nap akkor még kint is. Szép barna bőrük van, de mégis félek, hogy káros sugárzás éri őket.
8/9 anonim válasza:
Az én lányomnak nem hófehér a bőre, igazából nem is kentem még be naptejjel. Nem megyünk ki 11 és 16 között. Vagy ha igen, árnyékban homokozunk. A strandon viszont be fogom kenni.
9/9 anonim válasza:
Nagyon fehér bőrű a kislányom. Délelőtt és délután is bekenem, mielőtt megyünk le. Este 7kor már biztosan nem kenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!