Leírnátok, hogy nektek ebben a melegben mibe alszik a babátok? Az enyém 5 hónapos, és amióta ilyen meleg van nem alussza át az éjszakát. Este egy vékony rugiban alszik, de így is melege van.
10 hós
hosszúujjú body+vastag hálózsák.
eddig még hosszú rugit is adtam, 1 hete hagytuk el.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ahogy látom a válaszokat, nagyon függ a baba érzékenységétől, a linkben van aki se zoknit se takarót nem ad a babájára, mert nagyon izzadékony.
Hát ez csalóka.
Az én babám is egy fagyosszentként indult, 26 fokban is állandóan fázott, mióta megjött a jó idő, még 24 fokban is izzad. Viszont!
A babáknak még nem igazán működik a hő háztartása, és éjjel, mikor alszik, eléggé le tud hűlni a teste, egy vékony takarót vagy hálózsákot nem árt adni rá.
Az én lányom most egy rövid ujjú kombiba és vékony rugiban alszik, a hátára meg egy összehajtott textil pelust rakok.8 hetes, és így végig alussza az éjszakát.
2 napig rosszul aludt hosszú ujjú body, nagyon vékony hálózsák -kb. mint egy rugi- plusz takaró variációban. Aztán tegnap éjjel már csak egy vékony kis plédet tettem rá, és sokkal jobban aludt.
Nap közben amúgy rövid ujjú bodyban alszik, zoknival. Egy vékony kis plédet tettem rá tegnap, de sok volt, így délután már csak egy textil pelussal volt betakarva. Na úgy már jól érezte magát. :)
Köszi az eddigi válaszokat.
Se takarót,se hálózsákot nem tűr meg magán,de még a textil pelust sem.
Csak egy rugi,és még abban is melege van.
Decemberi baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!