Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen melegbe hogy vigyem ki...

Ilyen melegbe hogy vigyem ki a 2 hetes kislányom? Este lehet csak mert nincs olyan meleg de akkor meg mindíg alszik. Kb 5-8-ig. Ti hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 10:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs mese, akkor ha le akarod vinni át kell öltöztetni és irány lefelé délután 5-6 óra felé. Ha álmos majd visszaalszik a levegőn.
2010. júl. 17. 10:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Sőt,olvasom 2 hetes, át se kell nagyon öltöztetni. Textilpelust vigyél letakargatni.
2010. júl. 17. 10:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Babakocsiba be és 7-fél 8 körül menj le.Mi is toljuk ki az időt egyre jobban.Napi kétszer megyünk sétálni.Eddig fél9kor mentünk reggel és este 6-7 körül...most reggel már 7körül megyünk, de van,hogy már hamarabb (nem ciki,mert falun élünk,ott egy pékség, azt meglátogatjuk minden reggel a maminak finom péksüteményért:D) este pedig fél8körül rójjuk a terepet.
2010. júl. 17. 10:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért nem reggel viszed? Sokkal jobb akkor a levegö!
2010. júl. 17. 10:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Tegnap a városban láttam babakocsis kismamákat. A babakocsi le volt takarva fehér vizes pelussal.
2010. júl. 17. 10:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem egy két hetes babát nem vihetsz még ki hosszú sétára, csak egy kicsit levegőzni, arra a negyedórára este nyolckor is kiviheted. Meg reggel 9-ig 10-ig szintén nincs olyan meleg. Szerintem 2 hetes babánál ez nem egy megoldhatatlan probléma.
2010. júl. 17. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha az este probléma, vidd inkább reggel, de tényleg nem kell még túlzásba esni egy 2 hetes babával, nem kell olyan nagyon sok időt a levegőn tölteni. Az utolsóval vitatkoznék, 9-kor nálunk az utóbbi napokban 28 fok volt, 10-kor pedig 30, szóval én inkább hét óra körüli időpontra szavaznék.
2010. júl. 17. 12:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Bocs két hetes babáról beszélünk. Egy árnyékos helyre arra tíz-tizenöt percre percre ki lehet tolni 28 fokban is, ami egyébként 10 fokkal alacsonyabb mint a napi 37 fok.

És nálunk is kint vannak a gyerekek tízig és nincs elviselhetetlen hőség. Pedig ők bicikliznek, fociznak, rohangálnak és nemcsak a hűvösben.

2010. júl. 17. 13:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia. Az én babám már elmúlt féléves, mi vagy kora reggel, vagy 7 körül megyünk le. (hozzáteszem, hogy itthon csak egy pelus van rajta, és az utcán atléta, ill. textil pelus a háta,feje alá - és hát csurom víz, mire visszaérünk)

Most voltunk a gyerekorvosnál a héten, és ott egy 5 hetes picike anyukájának mondta a doktornő, hogy lehetőleg ne menjenek ki az utcára, mert a mélybabakocsi annyira körbe van zárva, hogy levegő/szellő nemigen éri (csak forróság), vagy ha nagyon muszáj, akkor csak este menjenek, inkább otthon legyenek, nyitott ablaknál - és a Plázákat is tiltotta nekik. Mondta, hogy néhány hét a kánikula, és csak árt a babának, ha kiviszi. Hátha tudtam segíteni.....

2010. júl. 17. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!