Létezik valami vitamin, ami meghozná a 8 hónapos kislányom étvágyát? Eddig sem volt valami nagyétkű, de amióta ilyen meleg van szinte semmit sem eszik.
Szia
Mi a cebion és a béres cseppeket használjuk olyan 2-3 hónapja. Napi 5-5 cseppet kell minden nap az innivalójába keverni. A doki nénink javaslatára adom neki!
1 éves a kislányom,és olyan 10 kg.
Recept nélkül kapható bármelyik patikában!
Ja...mi azért alkalmazunk már egy-két cselt is,hogy minden kaja lecsússzon a babánknak. Kaja közben ha már látom,hogy nagyon nyűgős,és már alíg bír magával,akkor laptopon nézegetünk,és hallgatunk olyan zenéket,amiket nagyon szeret. Csak úgy nyitogatja a száját közben.. :)
Általában mindent megeszik.. Tegnap is 270 gramm cukkínit evett a csajszikám. Mondjuk persze az én kislányom már ügye nagyobb,és többet is eszik.. Reggel pl úgy bekajál,hogy legközelebb csak 1-kor eszik... 35 gr tápszerből,meg 10 gr tejpépből csinálok neki reggelit,amihez 40 gr gyümit is teszek... Szóval ezzel elvan egy jó darabig,ahogy írtam.. Viszont ő csak kanalazva eszi meg,így nem rakok bele neki annyi vizet..
Ha gondolod,és érdekel,akkor majd leírom,hogy hogy csinálom ilyenkor.Mármint a receptet..
De szerintem érdemes simán kipróbálni a cseppeket,mivel azzal nem árthetsz neki..Az csak vitamin. De kérdezd meg a dokidat,hogy ő mit szól hozzá,és akkor eltudja magyarázni azt is,hogy miért is jó a béres.. Asszem a felszívódásban segít..mármint a kaja felszívódásában...vagy mi..de már nem emlékszem,hogy mit mondott pontosan..azért inkább kérdezd meg a dokidat! :)
Szia!
A tápszer kanalazós vagyok.. :)
Ilyen arányban szoktam csinálni a tápszert a babámnak:
Összesen 80 gr folyadékhoz szoktam keverni a tápszert. Ez tartalmazza a 40-50 gr gyümit (banán,őszibarack,vagy szilva..az utóbbi kettőt azt üvegesből szoktam,a banán az friss..ja...és kb az egy fél banán,mert hogy kivágom a közepéből a magokat),és a maradék az a víz,amit bedobok a mikróba egy 1/2 percre,és aztán hozzáadom a 35 gr tápszert,meg a 8-10 gr tejpépet. Ezt csomómentesre elkeverem,majd mehet is a hami! :)
Hát nálunk ez vált be,remélem hogy tudtam valamelyest segíteni!
Amúgy kipróbáltad a cseppeket? Már máshol is olvastam,hogy a bérest nagyon ajánlják ilyenkor a dokik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!