Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másfél-két évesed arcát...

Másfél-két évesed arcát bekened mielőtt kimentek a hidegre? Mivel?

Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Sok mindent próbáltunk, a legjobban a sima patikai fürdetőkrém vált be! Nem csípi ki a hideg az arcát és szép selymes a bőre.
2011. nov. 25. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Kedves első! Olvastam már pár anyukától, hogy a fürdetőkrémet használja testápolóként is. Orvost erről megkérdeztél, vagy patikust, hogy nem árt-e a babának? Mert a fürdetőkrém maradékát is vízzel le kell mosni a baba bőréről fürdetéskor, gondolom nem véletlenül.

A kérdésre a válasz pedig: nagyon ritkán kenem be a kicsim arcát (kb. heti 1-2 alkalommal), akkor pedig Gabi ápoló krémmel (az a tubusos, elég sűrű krém)

2011. nov. 25. 17:24
 3/7 Disi ***** válasza:
Nekem a védőnőm és a gyerekdokim is a sima tégelyes Nivea-t mondta hidegkiütés ellen, de még csak most lesz 5 hós a babóm.
2011. nov. 25. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Nívea vagy sudokrém.

A fürdetőkrém nem erre való. Ha problémás a bőr, bekened vele, de max. 5 perc múlva le kell mosni.

Ha rajtahagyod a bőrén és kimentek, a hideg levegő szó szerint beleégeti a bőrébe, amitől majd pár év múlva sok bőrproblémája lehet a gyereknek.

2011. nov. 25. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok: orvos, védőnő és a bőrgyógyász mondta. Újszülöttnek testápolóként is használható, később pedig hidegkiütés ellen.
2011. nov. 25. 20:45
 6/7 anonim ***** válasza:

A mi gyerekorvosunk is a gyógyszertári fürdetőkrémet ajánlja szinte minden bőrproblémára.

Azért az nem olyan, mint egy rendes tusfürdő.

Én is próbáltam már és olyan érzésem van utána, mintha testápolót kentem volna magamra.

2011. nov. 25. 21:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Én Bepanten kenőcsöt használok.
2011. nov. 25. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!