Másfél-két évesed arcát bekened mielőtt kimentek a hidegre? Mivel?
Kedves első! Olvastam már pár anyukától, hogy a fürdetőkrémet használja testápolóként is. Orvost erről megkérdeztél, vagy patikust, hogy nem árt-e a babának? Mert a fürdetőkrém maradékát is vízzel le kell mosni a baba bőréről fürdetéskor, gondolom nem véletlenül.
A kérdésre a válasz pedig: nagyon ritkán kenem be a kicsim arcát (kb. heti 1-2 alkalommal), akkor pedig Gabi ápoló krémmel (az a tubusos, elég sűrű krém)
Nívea vagy sudokrém.
A fürdetőkrém nem erre való. Ha problémás a bőr, bekened vele, de max. 5 perc múlva le kell mosni.
Ha rajtahagyod a bőrén és kimentek, a hideg levegő szó szerint beleégeti a bőrébe, amitől majd pár év múlva sok bőrproblémája lehet a gyereknek.
A mi gyerekorvosunk is a gyógyszertári fürdetőkrémet ajánlja szinte minden bőrproblémára.
Azért az nem olyan, mint egy rendes tusfürdő.
Én is próbáltam már és olyan érzésem van utána, mintha testápolót kentem volna magamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!