Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha ottfelejtesz valamit a...

Ha ottfelejtesz valamit a játszótéren (lapát, forma, stb), és pár nap múlva meglátod másnál, akkor visszakéred vagy sem?

Figyelt kérdés

2012. jún. 29. 13:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Meg szoktam jelölni, a homokozós dolgokat. Az első garnitúra darabonként szépen eltűnt, ezért a másodikra már ráírtam a nevet.

És igen, visszakérem. Pl.: "jaj, ezt kerestük, visszakaphatnánk...?"

2012. jún. 29. 13:25
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
Nem. Alapból nem hagyunk el semmit, de ha mégis megtörténne, akkor "ki mit talál, azé" :). Szóval én nem kérném vissza. Milyen alapon? A gyermekemnek is azt tanítanám, hogy ami fontos neki,arra vigyázzon. Mielőtt megyünk megnézzük, hogy mindenünk meg van-e, ha valami eltűnik, attól búcsút veszünk, mert már nincs meg!
2012. jún. 29. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Nem veszünk drága dolgokat, pont emiatt.

Ezek a cuccok jönnek-mennek. Nem írom rá semmire a nevünket sem.

A gyerekeim dolga, hogy számon tartsák, mit vettek elő (egy nagyobb zacskónyit viszünk), és nekik is kell begyűjteni. Ha elveszítünk valamit, akkor megtanulják, hogy legközelebb jobban kell figyelni. Persze én is próbálom figyelni, hogy mi a miénk, de nem vagyok túl jó ebben, ötös darabszám után lefagy a memóriám. :D

Épp nemrég mi is találtunk a cuccaink között egy formát, ami biztosan nem a miénk volt, de ötletünk sincs, hogy melyik játszótéren "tapadt hozzánk", így visszaadni sem tudjuk.

2012. jún. 29. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
én se kérném vissza. Max ha meg van jelölve,ahogy írta valaki(de lehet akkor se visszakérném,csak mondanám,h "jéé,ez a miénk volt",innentől másik anyukára van bízva,h visszaadja-e)
2012. jún. 29. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha ottfelejtettem akkor nem kérem vissza, hiszen ez az én hibám, bár a tisztességes az lenne ha ott hagynák ahol találták. Persze bosszús vagyok, és meg van a véleményem a másikról. Viszont olyan is megesett, hogy ameddig máshol játszottunk otthagytuk a homokozóban a játékokat, mondván hogy az ott játszó pici lány kezéből nem cibáljuk ki, majd mielőtt indulnánk haza összeszedjük. Hát mire visszaértünk a pár méterre lévő egyéb játszó helyekről a pici lány anyukája elpakolta a cuccainkat, és elhúzott vele. Pár nap múlva mikor összefutottunk ugyanott, akkor megkértem, hogy a mi játékainkat legyen szíves otthagyni nekünk.

2012. jún. 29. 13:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5-ös!Micsoda dolog már ez????Volt képe elpakolni a ti játékaitokat?Biztos tudta,hogy az nem az övék.Micsoda emberek vannak.Mi ha találunk valamit ott is hagyjuk,majd megtalálja a kis gazdája,ha csak el nem viszi más.Nekem nem lenne képem hozzá.Mi vigyázunk a dolgainkra.Amikor megyünk haza úgy pakoljuk össze a cuccainkat,hogy együtt számoljuk a 3 éves kisfiammal.Másnap már nem kérném vissza senkitől.
2012. jún. 29. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nem veszek drága homokozós, játszós dolgokat, ha eltűnne, akkor na bumm. Viszont általában ráírom a fiam keresztnevét alkoholos filccel.

Egyszer egy kis labdát hagytunk a játszón, ahova nem mindennap szoktunk menni, észre sem vettem, hogy nincs meg, csak pár nap múlva, mikor megint ott jártunk láttam meg a földön, és akkor gondolkodtam, hogy tényleg nem raktuk el. Rajta volt a fiam neve, szóval a mienk volt, mikor nem játszott vele senki elpakoltam azt is, mintha akkor vittük volna. Elvégre ha a mienk, nem keresheti senki....

Egyébként meg én sem szoktam elpakolni másét, még a kallódóakat sem. Ha kallódik, akkor otthagyjuk ahol találtuk, hátha jön a gazdája és örül neki, hogy megvan.

Ha látom, hogy rajta a nevünk, és másnál van, lehet a végén azt is elpakolom, de ha nincs rajta a fiam neve, akkor nem kérek vissza semmit, hiszen bárkinek lehet ugyanolyan.

Mondjuk én azt utálom, ha elviszik a játszótér másik felébe a játékokat és nem hozzák vissza. Szerintem ez is a szülő felelőssége, legalábbis én mindig figyelek a fiamra, ha olyannal játszik, ami nem az övé, csak ott játszhat vele, ahol találta. Nem viheti el, főleg ne hagyja máshol, mert akkor a gazdája keresheti az egész játszót feltúrva érte... Általában a labdákra igaz ez.

2012. jún. 29. 14:30
 8/8 anonim ***** válasza:
81%

én úgy gondolom, hogy az akkor is a miénk ha pár napig más használja :) mitől lett az övé? mert ott felejtettem? és ha a pulcsiját vagy a sapiját hagyjuk ott akkor másnap majd valakin látom? ne már :)

nálunk egyébként jól működik ez, mert sokan kint hagyják napokra-hetekre a homokozó cuccaikat,egyrészt, hogy ne kelljen mindig cipelni, másrészt, hogy mások is játsszanak vele :)

de egyszer a kedvenc autóját otthagytuk, egy kis műanyag markoló autó, nem volt drága, de imádta, este visszarohantunk érte és nem volt ott :( rá kb. 2 hétre megláttuk a játszótéren, egy kisfiú játszott vele, nem tudom amúgy, hogy valaki véletlenül vitte el, vagy az a kisfiú vitte haza haza, lényeg mikor megláttam, mondtam hangosan a fiamnak, hogy nézd csak, ott a kedvenc kisautód, visszahozták neked! kérd el a kisfiútól, vigyük haza és legközelebb jobban vigyázz rá! :)

2012. jún. 29. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!