Mit gondolnátok az ilyen szülőkről?
Figyelt kérdés
Apuka kopasz, tele van tetoválással és piercinggel, anyuka extrém hajszerkezettel, szintén piercingekkel és tetkókkal...2012. jún. 25. 07:40
11/16 anonim válasza:
Marilin Mansonos body-n betojtam:-DDDD
12/16 anonim válasza:
"Marilin Mansonos body-n betojtam:-DDDD"
:D De tényleg, nagyon nagy volt. Még a nővérek is jöttek megnézni, ott szörnyülködtek, míg rá nem adta a csaj a kislányára. Utána meg ott fényképzgették, hogy "jajj, de cuki, jajj, de cuki!". :D Nagy volt. :D
Azt sajnálom, hogy megbeszéltük a csajjal, hogy telefonszámot cserélünk, de volt egy kis kavarodás, és pont nem volt ott, mikor hazaengetdek minekt, így ez elmaradt, pedig tök jól kijöttünk. Próbáltam megtalálni iwiw-en, face-en, de nem tudom a teljes nevét, és az, hogy Manson-rajongó, és a kislánya neve nem sokat segít. :D
13/16 anonim válasza:
Én olyat is ismerek, aki ennek az "ellentéte" (mondjuk, relatív, hogy mi az ellentét. Tehát: kendőben hordozó, textil pelusozó, kötődően nevelő) és extrém kinézetű rocker egyben. Ez is bizonyítja, hogy különbözőek vagyunk. :)
14/16 anonim válasza:
Szia! Szerintem balgaság lenne kizárólag a kinézetük alapján megítélni őket. Nekem mindkét szülőm tetovált, és pici korom óta minden nyáron több motorostalálkozón is részt vettünk. A tesómmal imádtuk ezt, a közeli barátok pedig a kibővült családunkká váltak. A szüleim nagyon következetesen, demokratikusan, és annyi törődéssel és érzékenységgel neveltek minket, amilyenre nem láttam példát az ismeretségi körömben. :)
15/16 anonim válasza:
Semmit!
Mit ítélkezzek ha nem is ismerem őket????
Túl sok időd van???
16/16 anonim válasza:
Mosolyognék, és biztos lennék benne, hogy a kicsinek izgalmas élete lesz :) Sokkal pozitívabban gondolkodok az ilyen stílusú szülőkről, mint a nagyon gazdag, high tech babakocsis, zara kiskosztümös anyukákról, akik tápszerezik a gyereket, mert féltik a mellüket, az apát meg soha nem lehet látni, mert mindig dolgozik, és szabadidejében titkárnőket reszelget (bocsánat a leírásért, de ilyen az édesapám, és az új felesége, és nagyon sajnálom a testvéremet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!