Miért mániájuk a nőknek hogy család kell, gyerek kell?
Hát én ugyan nem fogok CSAK azért gyereket vállalni hogy később legyen aki dolgozik. :D Milyen hülye szemlélet ez már. Egyébként is külföldre tervezek menni, meg van egy csomó álmom amiben a gyerek csak kolonc, egy akadály lenne, szóval nem.
Az meg hogy aggódik egy anya a gyerekéért... és akkor nem tudja másra bízni? Nincs senki aki vigyázna rá? Érdekes külföldön működik az, hogy rokonokra bízzák, vagy a tehetősebbek babysitter-t alkalmaznak. Volt olyan lány osztálytársam aki a rokonai gyerekére mindig felvigyázott, ingyen. Szóval, meg lehet találni a középutat, nem kell a kifogásokat keresni, mert ez csak duma, és inkább a gyerekre hivatkozva otthon nézik a sorozataikat, minthogy dolgozzanak. ez meg melyik munkaadónak kell?
És hogy a pénzemmel mi lesz? Egyrészt vannak és lesznek is barátaim, nem kell feltétlenül családban maradnia. Azzal teszek jót, akivel akarok. Ja, és ha a tesómnak lesz gyereke akkor pl. simán ráhagyhatom. Másrészt meg hullára nem érdekel hogy a halálom után mi lesz a pénzemmel...:D
Na ez itt a probléma hogy 2 óra kb a szabadidő mellette. Hát én ezt nem bírnám ki. :D Amúgy is utálom ha valaki folyton a nyakamban liheg.
És nem minden nőt írtam le így, mert pont azt írtam h működik másként is, csak ilyen személyes tapasztalatom van, hogy nem tudok számítani arra a nőre mert egy hónapban 2 hetet, ha nem többet mindig kimarad a gyerekei miatt... pedig már iskolás korúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!