Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mániájuk a nőknek hogy...

Miért mániájuk a nőknek hogy család kell, gyerek kell?

Figyelt kérdés
De tényleg, miért hajszolják ennyire hogy gyerek gyerek gyereket akarnak? Ezzel nagyon sok férfit elijesztenek maguktól.

2012. jún. 25. 00:03
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
58%
Utolsó, teljesen egyetértek veled! A másik pedig: Ha annyira fontos neked a munka, a pénz meg a munkaerő, akkor mi lesz azzal a megtakarított pénzzel, vagyonnal, ha nem lesz gyereked? Ki örökli azt majd? Gondolkozz el ezen. Én gazdag családból származom és már az is elég motiváció a gyerekvállalásra, hogy ne jusson a vagyonunk, amiért az őseim éjjel, nappal dolgoztak, rossz kezekbe. Persze ez nem jelenti azt, hogy a gyerekem nem herdálhatja el, de nevelés kérdése... És az, hogy a nők aggódnak a gyerekeikért, az normális! Más helyettük nem teszi meg! Veled is foglalkoztak a szüleid! Nekem, ha apám ilyet mondott volna, hogy ha azt a pénzt, amit belém fektettek... Helyben tökön rúgtam volna!
2012. jún. 26. 10:31
 32/49 A kérdező kommentje:

Hát én ugyan nem fogok CSAK azért gyereket vállalni hogy később legyen aki dolgozik. :D Milyen hülye szemlélet ez már. Egyébként is külföldre tervezek menni, meg van egy csomó álmom amiben a gyerek csak kolonc, egy akadály lenne, szóval nem.

Az meg hogy aggódik egy anya a gyerekéért... és akkor nem tudja másra bízni? Nincs senki aki vigyázna rá? Érdekes külföldön működik az, hogy rokonokra bízzák, vagy a tehetősebbek babysitter-t alkalmaznak. Volt olyan lány osztálytársam aki a rokonai gyerekére mindig felvigyázott, ingyen. Szóval, meg lehet találni a középutat, nem kell a kifogásokat keresni, mert ez csak duma, és inkább a gyerekre hivatkozva otthon nézik a sorozataikat, minthogy dolgozzanak. ez meg melyik munkaadónak kell?

És hogy a pénzemmel mi lesz? Egyrészt vannak és lesznek is barátaim, nem kell feltétlenül családban maradnia. Azzal teszek jót, akivel akarok. Ja, és ha a tesómnak lesz gyereke akkor pl. simán ráhagyhatom. Másrészt meg hullára nem érdekel hogy a halálom után mi lesz a pénzemmel...:D

2012. jún. 26. 13:16
 33/49 anonim ***** válasza:
43%
Nézd, te férfi vagy. Te még 80 évesen is csinálhatsz gyereket, de egy nő max. 40 éves koráig szülhet. Ez a különbség! Miért nem fogadod el azt, hogy vannak olyanok, akiknek igenis fontos a gyerek? Mert azt látom, hogy nem tudod elfogadni, hogy másoknak jó az. Munkakerülőknek fested le az összes nőt a kijelentéseiddel, ami egyáltalán nem igaz! Az én ismerőseimnél is úgy működik, hogy van dadájuk, vagy épp az idősebb unokatestvér vigyáz a gyerekre! Nekem sajnos nincs testvérem és anyám 36 évesen szült engem, nem hiszem, hogy később olyan vitális lesz, hogy egy gézengúz után tudjon majd rohangászni állandóan. Erre van babysitter. Ne felejtsd el, hogy Magyarországon nincsenek olyan jó anyagi helyzetben az emberek, hogy megengedhessenek maguknak egy babysittert! Az általad istenített cégek bizony nem fizetnek annyit, hogy bárki is megengedhesse magának! Külföldön ez valóban működik! És létezik bölcsi is! Én úgy tervezem, hogy 1-1,5 évig leszek a gyerekemmel, de úgy gondolom, hogy az én gyerekemet más ne nevelje rajtam kívül! Mivel neked nincs gyereked, fogalmad sincs, hogy mit jelent anyának lenni! Azt a gyereket állandóan figyelni kell és csak addig van szabadidőd, amíg délutáni alvás van, szóval kb. 2 óra... A legjobb barátnőmnél ez a helyzet. Heti 2 alkalommal bejár dolgozni ez a 3 év alatt, akkora jön egy dada és vigyáz a kislányára. Képzeld, van ilyen is! És nem csak a sorozatnézésekből áll! Megjegyzem, nem Magyarországon élek, itt nálunk a szülési szabadság pusztán 1 év! És mindenki megy vissza az 1 év után dolgozni! Valami téged nagyon frusztrál... Miért zavar, ha a nők gyerekeket akarnak, ha a te barátnőd és te nem akartok?
2012. jún. 26. 13:36
 34/49 A kérdező kommentje:

Na ez itt a probléma hogy 2 óra kb a szabadidő mellette. Hát én ezt nem bírnám ki. :D Amúgy is utálom ha valaki folyton a nyakamban liheg.

És nem minden nőt írtam le így, mert pont azt írtam h működik másként is, csak ilyen személyes tapasztalatom van, hogy nem tudok számítani arra a nőre mert egy hónapban 2 hetet, ha nem többet mindig kimarad a gyerekei miatt... pedig már iskolás korúak.

2012. jún. 26. 13:40
 35/49 anonim ***** válasza:
62%
De én úgy éreztem, hogy nagyon általánosítottál! Nem zavar engem, hogy te nem szeretnél gyereket! Mondjuk én ugyanígy vélekedek a férfiakról, mint te a gyerekről! :D Mármint, hogy nem szeretem, ha állandóan rajtam lóg és a nyakamba liheg. Szerintem benned és bennem az a közös, hogy még mindketten túl önzőek vagyunk. Lehet, hogy azok is maradunk. Én szeretem a gyerekeket, de való igaz az, hogy egy gyerek mellett nem sokat lehet mozdulni. Sokat utazom, és ha most jönne egy csöppség, akkor erről lekellene mondani, erre pedig még nem vagyok hajlandó...
2012. jún. 26. 13:44
 36/49 A kérdező kommentje:
Én is nagyon önző vagyok, ezt belátom. De legalább belátom a hibáimat és nem vállalok így gyereket. Mert a másik halálom még az amikor gyorsan gyorsan teherbe esik a csaj aztán közbe vagy utána jön rá hogy mennyire hiba volt... meg tényleg amikor 21 évesen kb gyereket vállal és nem gondol bele h még semmit sem élt, és később ez az agyára fog menni hogy annyi mindent nem próbált ki. szóval, inkább ez, mint én, mint egy meggondolatlan anya szerintem.
2012. jún. 26. 13:58
 37/49 anonim ***** válasza:
39%
Már megint egy tudatlan férfi akarja megmondani, hogy mi a jó a nőnek...
2012. jún. 26. 15:01
 38/49 Skydive ***** válasza:
53%
Basszus.... nem azon kell görcsölni, hogy gyereket akarnak a nők. Így vannak kitalálva és így helyes. Ha te nem akarsz akkor keress olyan aki szintén így van vele. Nem találsz? Az nem a gyereket akaró nők hibája....
2012. jún. 26. 17:53
 39/49 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha nem olvastad volna, van párom...
2012. jún. 26. 21:33
 40/49 Skydive ***** válasza:
39%
A kérdésben nem említetted, a válaszoknak meg kb csak a 2/3át olvastam át. Ennek ellenére tartom magam ahhoz amit írtam, annyit változtatva, hogy a többi hőbörgőnek szól :)
2012. jún. 26. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!