Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mániájuk a nőknek hogy...

Miért mániájuk a nőknek hogy család kell, gyerek kell?

Figyelt kérdés
De tényleg, miért hajszolják ennyire hogy gyerek gyerek gyereket akarnak? Ezzel nagyon sok férfit elijesztenek maguktól.

2012. jún. 25. 00:03
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok! a legtöbb korombeli már a családon, gyereken gondolkozik. nem értem, miért nem ér rá nekik ez később...
2012. jún. 25. 00:59
 12/49 anonim ***** válasza:
61%
Mert ennyit tudnak. Tanulni ostobák voltak, jó szar melójuk van, amit utálnak és amiben nem érnek el sikereket, más nem marad nekik, mint hogy legalább szüljenek, akkor elhíznak, otthon meresztik minimum három évig, miközben nézd meg, hogy miket írnak a "gyermekvállalás" témakörbe: titkon mind megbánta a szülést!
2012. jún. 25. 01:12
 13/49 A kérdező kommentje:
utolsó, teljesen egyetértek! aki komolyan gondolja a gyereket az nem 20-23 évesen szül...
2012. jún. 25. 01:17
 14/49 anonim válasza:
58%

Én sem szeretnék gyereket.

Ahol dolgozom kinevetnek mert, hogy jaaaj ez megváltozik még. Meg nem én döntök stb....

Utána a nap hátralévő részében azt hallgatom h mennyi baj van a gyerekkel meg hogy milyen fáradtak.

23f

2012. jún. 25. 01:38
 15/49 anonim válasza:
40%

Talán azért, mert szeretünk gondoskodóak, anyáskodóak lenni, meg babusgatni, és a szerelmet mégjobban megerősítené egy gügyögő kis csöppség, aki kettőtök gyümölcse.

Meg őszintén.

Nem olvadsz el egy gyerektől? a sajátodétól?

2012. jún. 25. 01:52
 16/49 A kérdező kommentje:
jaj engem kikészítene egy gügyögyő gyerek meg szerintem a barátnőmet is. és a legkevésbé sem olvadok el, egyáltalán nem érintenek meg a kölykök. előbb lesz macskám mint gyerekem. :D
2012. jún. 25. 02:34
 17/49 A kérdező kommentje:
nekem sokkal inkább számít az, hogy személyes egzisztenciát teremtsek, remek hátterem legyen, elérjek valamit az életben, boldog legyek, meg megvalósítsam az álmaimat... és ebben mind gátolna egy gyerek.
2012. jún. 25. 02:40
 18/49 Skydive ***** válasza:
42%

Úgy álltam ehhez a témához ahogyan te. Még 25 évesen is. Azután kattant valami, és most, 27 évesen azt érzem, hogy 5 év múlva jó lenne gyermeket vállalni. Férfi vagyok nem nő. Azonban ha egy nő gyermekben gondolkodik, akkor sajnos biológiailag neki a 32-33 év a legutolsó határ. De ebből csak egy gyerek lesz. Lehet persze később is, de egyre nagyobb a kockázat a babának és az anyának is.

Neked pedig nem szabad hibáztatnod senkit, amiért gyereket akar. Tudod náluk az "ösztön én" sokkal erősebb ezen a téren mint a "felettes én", azaz genetikailag így vannak kódolva. De ezen miért csodálkozol? Így maradt fenn a fajunk.

Nem beszélve arról, hogy sok olyan boldogságot tud adni egy gyerek, ha már megértél rá, amit nem nagyon tudsz még most hová tenni. Egzisztencia építése látod másoknak is megy gyerek mellett. És ugye jó lesz, mikor öregkorodban lesz olyan aki rád nyitja az ajtót.

És még valami: társadalmi felelősségvállalás. Sajnos ilyen dolgot megemlíteni nem túl jó ötlet, legalábbis a világnak ezen keleti felén. Vannak szerencsére helyek, ahol rájöttek, hogy a gyermekek a jövő zálogai, és ugyan mindannyian individuumok vagyunk, de tetszik, vagy nem tetszik a néped és az emberiség érdeke felülbírálja a te érdekeidet. Ezért halnak háborúkban katonák...

Lehet persze puffogni, hogy te utazni akarsz, meg drága kocsit, nagy lakást, szabadidőt minél többet stb. Jobb helyeken ezek csak másodlagos dolognak számítanak. Amíg nem érted miről beszélek addig egyébként tényleg nem való neked gyermek. 23 évesen meg még egyébként sem.

És még valami. Nem ellened beszéltem, vagy nem oltani akartalak, csak próbáltam válaszolni a kérdésedre.

2012. jún. 25. 08:00
 19/49 anonim válasza:
58%

A házasságban nem hiszek, a gyerek meg nem érdekel, idegesít. Ennyi. Évek óta hallgatom hogy ez majd megváltozik. Innem üzenem: nem fog.

35 F

2012. jún. 25. 08:28
 20/49 anonim válasza:
76%
Nem tudom nálam még ez a téma nem jött elő vagyis nem érzem hogy gyerekre vágynék még azért kicsit fiatal is vagyok hozzá, de most úgy érzem hogy most nem akarok ilyen nagy felelősséget vállalni most még csak boldog akarok lenni a párommal.20l
2012. jún. 25. 09:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!