Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mániájuk a nőknek hogy...

Miért mániájuk a nőknek hogy család kell, gyerek kell?

Figyelt kérdés
De tényleg, miért hajszolják ennyire hogy gyerek gyerek gyereket akarnak? Ezzel nagyon sok férfit elijesztenek maguktól.

2012. jún. 25. 00:03
1 2 3 4 5
 21/49 anonim válasza:
50%

Nekem nem gyerek kell, hanem BMW X5-ös.

18/f

2012. jún. 25. 11:04
 22/49 anonim válasza:
52%
(Előzőnek) az jó csinálj egyet nekem is...
2012. jún. 25. 11:27
 23/49 Dionsyia ***** válasza:
42%

Szia, az hogy most így érzel, az normális. Még nem értél meg a gyerekvállalásra. A gyerekhez meg kell érnie rá

1, a nőnek

2, a férfinak

3, a kapcsolatuknak.

Ha ez mind együttvan, akkor jöhet a gyerek, ha mindketten akarják.

Akkor nem szabad gyereket vállalni (még), ha úgy érzed, még nem éltél eleget, még szeretnél ezt, azt elérni, látni, stb.

Vagy ha a gyerek csak valami hiánypótló elfoglaltság lenne.

Mi akkor vállaltunk, amikor úgy éreztük: mostmár nyaraltunk, utaztunk eleget,már semmi nem hiányzik és szeretnénk végre egy babát.(én 28, férjem 30 éves volt ekkor)

23 évesen örülsz, ha befejezted az egyetemet/fősulit és kapsz valami munkát, nem is kell a gyereken aggódni.

HA pedig más elolvad a kisgyerektől, szíve joga.

8-as kommentenzőnek pedig üzenem, hogy ne higgye, hogy a gyerekkel való otthonmaradás az olyan könnyű herevere.

Hányszor mondtam már a férjemnak, hogy csak 1 napra cseréljünk, hadd menjek be helyette dolgozni.

Kisgyerekekkel az ember agya egy 24 órán át működő biztonsági kamera kell legyen, mert nem veszíteheted őket szem elől. Vagy azonnal elkövetnek valamit.

Az anyák arra vannak, hogy a gyerekek megérjék a felnőttkort. ;)

2012. jún. 25. 12:56
 24/49 A kérdező kommentje:

Hm, és ha mondjuk későn akarnak az miért baj? Örökbe is lehet fogadni. Ha én gyereket akarok majd egyszer, akkor tuti örökbefogadás lesz mert a barátnőm nem tud teherbe esni. De nekem nem is azért kéne gyerek hogy legyen aki öregkoromban rám nyissa az ajtót.

Még az is a baj hogy ebbe a mocskos világba nem nagyon akarok, pláne ebbe az országba...

Ja és igen, na ilyet ismerek egy csomót, aki csak kíváncsiságból vállal gyereket meg kedvtelésből. Ezek főleg a fiatalok. Hát paff...

2012. jún. 25. 13:35
 25/49 Dionsyia ***** válasza:
32%

Az örökbefogadás nem rossz dolog, de 3-4 évet kell várni... mert szülni szülhetsz bármikor és lehetsz iszonyatosan szar szülője a gyerekednek, ütheted-verheted, de ha örökbefogadó szülő vagy, még a nagyanyád erkölcsi bizonyítványát is kérni fogják rajtad, meg különféle pszichológiai vizsgálatokat, hogy alkalmas vagy -e szülőnek. A tinifiútól amikor felcsinál egy kislányt, senki nem kérdi, hogy alkalmas -e rá.

Ez van. Szomorú.

A világ tényleg szar de muszáj továbblépni és hinni egy jobban, különben kipusztulunk... anyagnyáink éltek át világháborúkat, munkatáborokat, világválságot... az ember túlél.

És tök mindegy, mi egy a világban, ha te szeretettel közelítesz a gyereked felé, akkor megállja majd a helyét a mocskos világban is, mert a szeretet ad egy gyereknek önbizalmat.

2012. jún. 25. 13:45
 26/49 Dionsyia ***** válasza:
19%
anyagnyáink= nagyanyáink
2012. jún. 25. 13:53
 27/49 anonim ***** válasza:
27%

1. Miért általánosítasz?

2. Hány éves vagy?

3. Mit akarsz a nőktől?

2012. jún. 25. 14:17
 28/49 anonim ***** válasza:
48%
Én 20 éves vagyok és egyszerűen imádom a gyerekeket! Szeretnék sajátot is, csak úgy érzem, hogy még nem vagyok erre elég érett! És önző is vagyok még. Hajszolom a saját vágyaim, álmaim! Egyébként meg ez egy elég hülye kérdés volt kérdező. Úgy látom, hogy te frusztrált vagy és félsz attól, hogy elkötelezd magad. Mondok neked valamit! Van egy ismerősöm, 34 éves, férfi. A korosztályából már mindenkinek van legalább 1 gyereke! Neki még kapcsolata sincs, mert pont így állt a dolgokhoz, mint te! Nem kell gyerek, nem kell semmi, csak szexelni akar! És tudod mi lesz? Eztán sem fog senkit találni! Tudod miért? Azért, mert a saját korosztálya már eleve ki van lőve, ráadásként azt mondja, ha netalán ajánlok neki valakit, hogy az már fonnyadt, huszonéveseket keres, akiknek meg szintén nem fog kelleni. A férfiakkal az a baj, hogy elvannak a saját világukban a hülye rögeszmélyeikkel és nem őszinték! Tisztelet a kivételnek! Ha nem lesz gyereked, egyedül fogsz megpusztulni! A szomszédom nem ment soha férjhez, egyedül él, alkoholista, mert nem tudja elviselni! 20/N.
2012. jún. 25. 22:21
 29/49 anonim válasza:
55%

Annyira de annyira egyet értek veled kérdező.

Egy multinál dolgozom ha van megrendelés akkor minden fain ha nincs akkor elküldések vannak>> na akkor bőgnek a nők mint a gyerekek : Ha elküldenek mit adok a gyereknek enni? stb (beszélik egymást közt de az egyik jobban bőg mint a másik)

Ebbe az országba hiba gyereket vállalni.

Ráadásul egész életedben hátráltat.

Apám is mondta és teljes mértékben igaza van: ha azt a pénzt amit rám kölött félre tette volna nyugdíjas korában kinyalják a fenekét!!

[link]

2012. jún. 26. 00:30
 30/49 anonim ***** válasza:
58%

Kedves Kérdező!

Kérdem én: mi ez, ha nem hímsovinizmus? És azok, akik gyereket, mit csináljanak?

Manapság a kétkeresős családmodell is lefutóban van, mert a többségnek alig van pénze. Gondolkodj: ha nincs gyerek, összeomlik az oktatás és vele együtt az össze szféra. Most egy elöregedő társadalomban tengetjük mindennapjainkat, mert sok a nyugdíjas, viszont kevés az aktív kereső és azok sem keresnek túl jól (kivétel azok, akik a felső rétegben vannak és többségében hazudozással szerzik meg a betevőjüket). Kell a gyerek, hogy több munkaképes egyén lehessen és csak akkor beszélhetünk sok olyan emberről, aki nem szeretne gyereket, mert szül helyette majd más.

3 évet otthon van? Miért baj ez neked? Tudod, a gyerek életében eléggé meghatározó tud lenni, hogy ki van vele otthon élete első pár évében. Ezt kérlek gyermekpszichológiai kutatások igazolták.

Egyébként meg megértem, hogy te csak a "munkaképes egyén" fogalmáig jutsz, mikor egy személyiséget kell alaposan megvizsgálnod, de gondolj már bele! Ha a normális dolgozó nem szül gyereket, majd megteszi a cigány, aki meg nem fog dolgozni, mert már az elődei is segélyen éltek. A normális családokban munkához szoknak a gyerekek, már ezért megérné.

Az, hogy a gyerekkel kiskorában baj van... Miért, veled nem volt? Édesanyád nem marad veled otthon? Mert szerintem lehetett ott is pár alkalom, hogy ha nem viseli gondodat, valószínűleg ezt a kérdést sem tudtad volna megtenni.

Igen, tudom, hogy vannak karrierista nők, akikre tudsz építeni, de tartsd észben a fent leírtakat.

Azt is tudom, hogy vannak, akiket inkább a kalandok vonzanak és nem keresnek (sokáig vagy egyáltalán nem) komoly kapcsolatot.

De gondolj már bele, hogy miket gépelsz be!

A nő csak abban a kivételes esetben teheti meg, hogy gyermekeit nevelve eláll attól, hogy munkába álljon, ha a férje keresete elégnek bizonyul ahhoz, hogy mindenkit eltartson. Ilyen pedig NAGYON KEVÉS akad.

2012. jún. 26. 05:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!