Mi kerül olyan nagyon sokba egy gyereken?
Az anyagiak, csak egy ures kifogas. Legalabb is szerintem.
Egyszeruen nem akarnak gyereket de igy konnyebb "elmagyarazni" masoknak :))
Nekem is van egy lanyom, de meg szeretnenk meg egyet legalabb.
32/n
Második vagyok és egyetértek az utolsóval.Ha a fizetésünk csak rezsire, meg az életre menne el, akkor nem siránkoznék.
De boldog vagyok és szeretem a családomat, nem cserélném vissza az életet.
Hát ez jó kérdés. Nekünk egy van. És mivel előtte dolgoztam, és jól kerestem (nagyon is jól) most a gyed helyette csak "zsebpénz", és ebből nehéz kijönni, ha előtte máshoz szokott az ember (én).
És nem igazán vagyok takarékos típus, sem pedig nem tudom beosztani a pénzt. :(( Így nekem most "sokba kerül" a gyerek, de ez nem érdekel, mert ő az első!!! Imádjuk! :) (bár a kérdés nem ez volt, de nem akarom, hogy az jöjjön le, hogy megbántam, vagy hogy gond lenne számunkra a gyerek "eltartása".)
Szia!
Nekünk kb. 85000+38000 Ft volt az összes bevételünk egy hónapban.
Ebből 40.000 Ft lakáshitel, 15.000 Ft bérlet,10.000 Ft motorhitel, aztán a rezsi és a többi kiadás( pelenka, ruha, kaja)
De a drágalátos férjem lelépett(másfél hónapja), tehát már csak a gyesből vagyok és 1x küldött 40.000 Ft-ot a lakáshitelre. Várom a gyerektartást....
Most 24 hetes terhes vagyok és van egy 21 hónapos kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!