Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Segítenétk,6 ezer ft-om...

Segítenétk,6 ezer ft-om maradt jövőhét hétfőig egy hétre kellene főzzek a gyerekeknek?

Figyelt kérdés
5 és 3 évesek. Nem fordult még ilyesmi elő velem, de most rajtam kívülálló okok miatt így jött ki a lépés. Kérni nem szeretnék (meg nincs is kitől) olcsó ételekhez adnátok ötleteket? Én nem vagyok lényeges, csak a gyerekek egyenek rendesen. Van itthon néhány féle alapanyag (búzadara,liszt, krumpli,rizs, méz, cukor,pudingporok,tartós tej), meg eltéve befőttem, lekvárom, mélyhűtőben 1 kiló csirkemell, fél kiló darált hús, egy kiló zöldbab, zöldborsó.
2012. jún. 24. 14:07
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
ja persze tudom a dinnye nem olcsó de a lány azt szeretett volna enni, itt a kisboltban csak mandarin van (500 ft/kg meg hát milyen lehet az a mandarin így június végén) alma amit már nagyon ununk, rohadó banán 400/kg, őszibarack tök kemény 400 ft/kg. és megláttam ezt a darabolt dinnyét 180/kg-ja akkor már gondoltam azzal jobban járok.
2012. jún. 27. 13:49
 32/40 anonim ***** válasza:

ja persze,persze, meg nem is "megszólni" akartalak:)

csak a mi zöldségeseikből indultam ki:)huh, de tényleg érdekes lehet a mandarin...

amúgy nem tudom mennyire van közel pl auchan, de a banán tegnap 316 ft/kg volt,ami nem rossz ár banánért.

2012. jún. 27. 14:10
 33/40 A kérdező kommentje:
Hát sajnos az most nem megy. (auchan) amúgy 20 kmre van kb. de ebből a kevés pénzből már nem tankolok az tuti!! :)
2012. jún. 27. 14:21
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
persze,megértelek!akkor sok sikert még a hátralevő napokra!:)
2012. jún. 27. 14:26
 35/40 anonim válasza:
100%

Tudom, hogy már nem aktuális, de hátha valaki még erre téved...

Számomra furcsa, hogy senkinek nem jutott eszébe a keménytarhonya (zöldborsóval, krumplival) és az öreglebbencs, no meg a nokedli, mint univerzális gigaolcsó köret. Gyerekkoromban nálunk rendszeresen volt zöldborsópörkölt nokedlival, tojásos nokedli, "kőt" kelt tésztából lángos, fánk, csöröge pl. lekvárral... Nem tortilla ugyan, nem is pizza, de kenyérlángos (tökipomposnak is hívják).

2012. szept. 17. 13:53
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó ötleteket írtatok. Még így idős fejjel is tanulhatok tőletek. Köszönöm!
2012. szept. 21. 10:07
 37/40 anonim válasza:
100%
Szomorúan olvasom a kérdést. A magyaroknak kell éhezniük Magyarországon. Örülnék, ha te vagy egyéb magyar rászorulók kapnák az adómat és nem a retkes cigók.
2012. szept. 28. 17:48
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Off: Nem az a baj,hogy a "cigók" kapják az adót,hanem hogy milyen emberek?? Van cigány ismerősöm,ápolónőként dolgozik,idősekkel foglalkozik,Ő is a Te adódból kapja a fizetését! Viszont a szomszéd segélyből élő,"fáj dolgozni,mert bele halok" típusú emberek (legyen akár milyen népcsoport tagja).... Na,ezeket egy lakatlan szigetre dobnám ki,ahol van ivóvíz,meg gyümölcs,mert nem vagyok fajgyűlölő!!

Üdv: 3 lányos,21hkm

2012. szept. 28. 17:55
 39/40 anonim ***** válasza:
66%
Ez nem nemzetiségi kérdés. Van nekem nagyon rendes roma ismerősöm, aki felelősségteljesen nevel 3 gyermeket és dolgozik mellette. És van olyan hófehér szomszédom, akinek k@rvára büdös a munka, a seggét mereszti egész nap és szidja az államot , hogy nem ad elég gyest a 3 gyerekre.
2012. szept. 28. 19:00
 40/40 anonim válasza:
100%
Off folytatása: Mindig ezzel jönnek a cigusok mellett kiálló emberek, amivel nincs is gond. Egy dolgot azonban kifelejtettetek: az arányokat. :)
2012. szept. 28. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!