Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Segítenétk,6 ezer ft-om...

Segítenétk,6 ezer ft-om maradt jövőhét hétfőig egy hétre kellene főzzek a gyerekeknek?

Figyelt kérdés
5 és 3 évesek. Nem fordult még ilyesmi elő velem, de most rajtam kívülálló okok miatt így jött ki a lépés. Kérni nem szeretnék (meg nincs is kitől) olcsó ételekhez adnátok ötleteket? Én nem vagyok lényeges, csak a gyerekek egyenek rendesen. Van itthon néhány féle alapanyag (búzadara,liszt, krumpli,rizs, méz, cukor,pudingporok,tartós tej), meg eltéve befőttem, lekvárom, mélyhűtőben 1 kiló csirkemell, fél kiló darált hús, egy kiló zöldbab, zöldborsó.
2012. jún. 24. 14:07
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
95%
A gyümi levest felénk tejjel habarják be (tej,liszt,csipet só-ez utóbbit nem tudom miért..),így nem kell tejfölre költeni :-)
2012. jún. 24. 15:34
 12/40 anonim ***** válasza:
95%
De jó, hogy ezt megtudtam! Ma gyümilevest csináltam, és nem volt itthon tejföl, de tej igen. Na mondom azt úgy tuti nem lehet, mivel jött anyukám hozzánk, megkértem hozzon már egy tejfölt, mert itt állok a félkész ebéddel. Legközelebb ezen nem aggódok. Köszi az infót, ma is tanultam vmi újat! :-) 6-os voltam
2012. jún. 24. 15:44
 13/40 anonim ***** válasza:
97%

Azért ilyenkor érzem, hogy még is érdemes feljönni az oldalra, mert nem csak a mocskolódás megy.

Nagyon nem tudok semmit hozzátenni a kérdéshez, szerintem nagyon kielégítőek a válaszok.

Maradjatok mindig ilyenek! (:

2012. jún. 24. 15:54
 14/40 anonim ***** válasza:
96%

Én már nem írok ötleteket, mert mind ellőtték:-)

De szuper volt ezeket a válaszokat végigolvasni:-)

Maximum annyit tennék hozzá, hogy ennyi alapanyaggal tényleg nem lehet nagy baj!

És Te se éhezzél, mert azért kenyér vajjal kis felvágottal, nem olyan vészesen drága...

Fel a fejjel!

2012. jún. 24. 15:57
 15/40 anonim ***** válasza:
95%
Ja, és ha a csp-t várod, akkor az kedd lesz, nem hétfő:-(
2012. jún. 24. 15:58
 16/40 anonim válasza:
69%
Azért ne Bonduelle márkájú babot ajánlgassunk már, méregdrága.
2012. jún. 24. 16:00
 17/40 anonim ***** válasza:
96%
Utolsónak: én azt ismerem, az finom. De felnőtt nő majd a boltban végignézi a polcon melyik mennyi és választ. Ezek csak ötletek, nem kötelező ezeket venni.
2012. jún. 24. 16:23
 18/40 anonim ***** válasza:
96%
Én a gyümilevest pudingporral csinálom. Pudingpor+víz, mert tejeallergiások. De tejjel még finomabb.
2012. jún. 24. 16:25
 19/40 anonim ***** válasza:
92%

én mostanában a gyümölcslevest mindig puncspudinggal sűrítem, persze nem az almalevesre gondolok :)

nagyon fincsi így .

2012. jún. 24. 16:43
 20/40 A kérdező kommentje:
Köszi azt én is pudingporral szoktam!! ( a gyümilevet). És nem tudom ki pontozott lefelé mert én mindenkinek zöldet adtam :(
2012. jún. 24. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!