Kell fizetni a tamkönyvekért az iskolában a gyerekeknek?
Igen, kell.
Jó, nem Mo-n élsz, de hol nőttél föl? Nekünk is kellett anno.
Itt évelején megkapja a lányom a tankönyveket,és évvégén leadja.Megy a következő évfolyamnak,kivéve a munkafüzetek,meg amikbe írnak,azt nemkell visszaadni.Valószínű jobb megoldás ez.
Mindenesetre köszi a választ,ennyivel okosabb vagyok:)
Igen, kell, ahogy előttem is írták, és sajnos nem is keveset. :(
Vannak, akik jogosultak ingyen tankönyvre, nekik (legalábbis nálunk) egy részét az önkormányzat fizeti, a maradékot pedig az iskola, vagy a könyvtárból kapnak használtat.
Én 2001-ben ballagtam az általánosból :) És csodák csodája, nekem is van olyan nyelvkönyvem, amiből három példány van meg, csak a háromból az egyik két kötetben van, ennyi az összes különbség, amúgy teljesen megegyezik a másik kettővel. De azért halál nyugodtan megvetették újra.
Sőt, emlékszem rá, hogy általánosban egyszer megkaptuk a tankönyvcsomagot (természetesen ezt úgy értem, hogy megvettük), és néztem az egyik könyvet, hogy jé, milyen érdekes dolgok vannak benne, már előre kiolvastam. Aztán az első töriórán közölte a tanár, hogy ja, hát azt nem fogjuk használni, ő azt hitte, hogy három órát fog tartani nekünk egy héten, nem kettőt, így nem fér bele (soha korábban sem volt heti három törióra, de mindegy, nagyon képben lehetett). Megjegyzem, az sem valami olcsó könyv volt, ha jól emlékszem, inkább társadalomismeret volt, tényleg érdekes és fontos témákról, de teljesen potyára vetették meg a szülőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!