Még soha nem vigyáztak a gyerekeimre. Nagyszülőket nem érdekli az unokáik. Idegenre pedig nem bíztam. Nagy baj ez nagyon?
Igazából néha vágynék arra, hogy a párommal kettesbe legyünk. Vagy hogy néha kapjak egy kis segítséget. De nincs.
Nem is lesz.
Mennyire gond ez egy gyermek életében? Hogy fog az oviba beilleszkedni? Soha nem volt rajtam és apukáján kívül egyik gyerekünk sem, senkivel.
Van más is ilyen helyzetben? A gyerekekre ez mennyire káros?
Olyan szempontból gond, hogy nem tanulta meg, hogy más felnőtteknek is szót kell fogadnia, hogy meg kell bíznia bennük, hogy a különböző stílusokat elfogadja.... nehezebb lesz neki az oviban.
gondolom vannak barátai a környékről akikkel együtt játszik, néha hagyd ott valakinél pár órára. (cserébe majd te is vigyázol arra a gyerekre)
Van a játszótéren mindig akivel játsszon. Egy kisfiú az igazi barátja, ott is két gyerek van, és kismama az anyuka a 3. babával.
Nekem is a 2. babám még pici, 16 hós, és mi is várjuk a 3. babát. Így nem tudok ilyen szívességet kérni, illetve adni.
De ezek gyerekek, felnőtt soha nem vigyázott rá a szülésemet leszámítva. De az is csak 4 óra volt apától távol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!