Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kérjek meg nagyon...

Hogyan kérjek meg nagyon sértődős nagyszülőket, hogy ne a babám szájára adják a puszit?

Figyelt kérdés
15 hónapos a kislányom és mióta megtanult rendes puszit adni, ők folyton odacsücsörítenek neki. Nem az arcukat tartják, hanem szájra puszi van. Ez nálunk sosem volt szokás és érdekes módon pont anyukám csinálja meg a férje. Engem és a férjem ez nagyon zavar, mert mi sem puszilgatjuk szájon direkt folyton. Persze van h oda megy a puszi, ezt látták is, és sztem ezért adják ők is oda. De mi a szülei vagyunk...
2012. jún. 8. 20:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg nekik kerek perec, hogy ne a szájára adják a puszit, mert ti ezt nem szeretnétek ti sem teszitek, csak néha véletlenül fordul elő.
2012. jún. 8. 20:34
 2/13 Kerria ***** válasza:
87%
Én viccesen tenném, pl. hogy kicsi ő még a csókolózáshoz... de Te ismered jobban őket, ez lehet pont olaj lenne a tűzre :s
2012. jún. 8. 20:35
 3/13 anonim ***** válasza:
12%
Ha nagyon sértődősek, azt a pár találkát bírjátok ki, amíg "puszilkodnak". Gondolom, nem sokszor mennek hozzátok.
2012. jún. 8. 20:37
 4/13 A kérdező kommentje:
A baj hogy hetek óta csinálják, megszokták. Biztos furcsállnák, h miért most szólok. Jobb lett volna még az elején, melegében szólni... :((
2012. jún. 8. 20:39
 5/13 A kérdező kommentje:
Szinte minden nap találkozunk :)) Közel lakunk
2012. jún. 8. 20:39
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha szólsz, csak sértődés lesz.
2012. jún. 8. 21:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én lenyomnék egy-egy szájrapuszit nekik is. Hátha észbe kapnak :)
2012. jún. 8. 21:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Menj oda és szólj a babának hogy nem nem szájra ,mamáknak papáknak is az arcára ! Ezen nem sértődhetnek meg :)
2012. jún. 8. 22:00
 9/13 krisztivan ***** válasza:
100%
Én is a babámnak"szólnék"hogy az arcukra adjon:-))
2012. jún. 8. 22:12
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is a kislányomnak szólnák a nagyszülők előtt hogy csak az arcunkra adjon puszit nem szép az egy kislánynak ha szájra puszit ad ti is bírjátok ki hogy nem pusziljátok szájon és majd hozzá szokik a picur hogy csak arcra ad puszit. :)
2012. jún. 8. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!