A kicsi anyának. A nagynak nagyon tetszik, hogy megtanulta a keresztnevem, így vegyesen anya-Lina néven szólít. Most ez a heppje, tudja a teljes nevem, és a sajátját(direkt tanítottam, ha elveszne tudja megmondani), az apját is ugyan így apa-Kristóf felállásban hívja. Ami épp eszébe jut. Persze napi egyszer vagyunk keresztnéven szólítva, többi anya-apa.
2012. febr. 7. 21:16
2/17 anonim válasza:
Minket apa-anya, ritkán anyuci-apuci.
a nagyszülőket nagyon tudatosan az első perctől kezdve úgy szólítottam a fiam előtt, ahogy szerettem volna ha hívja őket. Anyósom mama, szüleim mami és papi.
Fiam 2 éves, nagyon jól tudja, ki kicsoda, sokat nézünk digit. képeket a számítógépen, az összes családtag keresztnevét tudja.
2012. febr. 7. 21:24
3/17 anonim válasza:
2 év 4 hónapos a fiam. Anyának-apának szólít minket, a nagyszülőket mamának és papinak. Vicces, mert tudja a nevünket, és mikor mondom neki, hogy mondja Jutka (ez vagyok én), akkor mondja, hogy ANYA... :D Még nem nagyon beszél.
2012. febr. 7. 21:32
4/17 anonim válasza:
24 hónapos, és engem sehogy, csak mutogat, esetleg kiabál, de nem mondja, h anya
bezzeg az apja. apa :) imádja :)
2012. febr. 7. 21:59
5/17 anonim válasza:
Engem anya, az apukáját apa. A nagyszülőket mama de tudja hogy egyik Ildi mama, a másik Vali mama. Nagypapája csak egy van, papának nevezi.
20 hónapos kislány.
2012. febr. 7. 22:03
6/17 anonim válasza:
anya, apa vagy anyaka, apaka, szüleimet nagyi, pappapa, anyósom mama, 18 hónapso kislány
2012. febr. 7. 22:13
7/17 anonim válasza:
Anya-apa
A nagyszülőket meg mama-papa
2012. febr. 7. 22:17
8/17 anonim válasza:
Apuci, anyuci, és a nagyszülőket papi, mami.
2012. febr. 7. 22:45
9/17 anonim válasza:
miért kérdezed? titeket hogyan szólit?
2012. febr. 7. 22:46
10/17 anonim válasza:
engem:anya,édesanya,Saci
apját:apa,édesapa,őt nagyon ritkán szólítja a nevén,ja meg cirmoja(egymást hívják így)meg néha nyuszinak,mert én így hívom a férjem.
anyukámat:mama,mami,édesmama(ezt nagyon imádom)
apukám:papa,papi
anyósom:mama
apósom:öjedapád(anyóssal mindig úgy szokták megkeresni,hogy na hol van öregapád,olyan édes ahogy mondja)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!