Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kérjek meg nagyon...

Hogyan kérjek meg nagyon sértődős nagyszülőket, hogy ne a babám szájára adják a puszit?

Figyelt kérdés
15 hónapos a kislányom és mióta megtanult rendes puszit adni, ők folyton odacsücsörítenek neki. Nem az arcukat tartják, hanem szájra puszi van. Ez nálunk sosem volt szokás és érdekes módon pont anyukám csinálja meg a férje. Engem és a férjem ez nagyon zavar, mert mi sem puszilgatjuk szájon direkt folyton. Persze van h oda megy a puszi, ezt látták is, és sztem ezért adják ők is oda. De mi a szülei vagyunk...
2012. jún. 8. 20:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én szólnék, és nem érdekelne, hogy megsértődnek.

Úgyis megbékélnek, elvégre szeretnek téged és az unokájukat is.

Nekem rendszeresen rá kell szólnom anyukámra, hogy ne engedje már, hogy a gyerekek a szájában turkáljanak (főleg a kisebbiknek ez a mániája, bár szerencsére kezd leszokni).

Szájra puszit egyáltalán nem engednék, nyugodtan szólj rájuk!!! Hidd el, hogy nem lesz belőle baj.

"Anya és férj, kérlek titeket, ne a szátokat tartsátok oda a pusziért, hanem az arcotokat."

2012. jún. 9. 07:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Vagy másik megoldás:

"Kislányom, kérlek, a mama és a férj arcára add azokat a finom puszikákat, ne a szájukra, jól van kicsikém?"

2012. jún. 9. 07:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Nos kérek mindenkit ne lásson negativat a következőkbe. Szóval a anyukád férje véletlenül nem cigány? Mert náluk szokás szájrapuszizni azt nem tudom mért de több ismerősőmnél láttam hogy szájon csokolta a gyereket. Amugy meg én is a simán mond meg nekik táborhoz tartozom. Jobb lesz igy és szerintem sértődés se lesz, mond nekik hogy az ő szájukba sok a baba számára káros baci meg stb stb...
2012. dec. 4. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!