14 éves vagyok, és lehet, hogy terhes. Én vágyok már egy babára, de nem tudom mit szólnának hozzá a szüleim, rokonok. Mit csináljak?
Esélyeket én nem latolgatnék: valakinek középidőben van peteérése, valakinek előtte, valakinek utána. Ezt nem lehet így tudni.
Én ismerek olyan nőt, aki menzesz alatt és olyat is aki menzesz után pár nappal esett teherbe.
Esküszöm, ezentúl min 1 csomag gumi lesz nálam :S
Megtartanám, ha..
-szüleimtől nem félnék
-meglenne az anyagi háttér a fiú részéről is :(
Nem vagy terhes!Hogy lehetnél?Mi 6 napig szoktunk menzesz után védekezés nélkül szeretkezni és még sosem voltam még terhes!Bár már én is szeretnék!Ma vagyok 20 éves 5 órás és 10 perces:-D!
Én ismerek olyanokat,akik már megértek 14 éves korukra az anyaságra és higgyétek el,most is gyönyörűen nevelik a gyermeküket,aki egészséges és boldog baba/kicsi gyermek!nekik nem volt olyan jó életük,a sors rákényszerítette őket,hogy jóval hamarabb érjenek!És nagyon jó anyák higgyétek el nekem!
Szia!
Én is csak remélem, hogy nem vagy terhes.
Sose bízd a véletlenre!
Vannak akik egy életen át szeretnének babát és nem jön össze nekik és történnek csodák, hogy amikor nagyon nem számítanak rá, akkor mégis becsúszik.
Ne egy csomag gumi legyen nálad ezentúl, hanem egy doboz is akár.
De ha állandó partnered van, akkor elbeszélgethetnél anyukáddal arról, hogy mi lenne, ha gyógyszert szednél.
Az abortuszhoz is kell az ő beleegyezése, de azt mégsem várhatod el a szüleidtől, hogy ők neveljék fel (anyagi helyzettől függetlenűl) a te gyerekedet.
Az más, hogy ha segítség kell, azt örömmel megteszi bármelyik szülő, de ennél többet ne akarj szerintem és a negatívnak örülj leginkább!
De ha mégis pozitív, akkor minnél elöbb menj el dokihoz, mert a drogériákban kapható tesztek 2-3-4 hetes terhességeket mutatnak csak ki! Akkor már nem lehet hova halogatni!!!
Szia!Nekem 55napos ciklusnál jött a baba,előtte 45 volt,azelőtt meg 60nap.A peteérést nem bírtam követni,de összejött.
Anyukádék biztos mérgesek lesznek,erre készülj.Baba mellett nehéz tovább tanulni.Nekem voltak osztálytársaim,akik elég korán szültek (15évesen),de elvégezték a sulit,persze nagyon sok szülői segítséggel,mert enélkül nem megy.
27hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!