14 éves vagyok, és lehet, hogy terhes. Én vágyok már egy babára, de nem tudom mit szólnának hozzá a szüleim, rokonok. Mit csináljak?
miből gondolod hogy terhes vagy?
(am nyugi én 13évesen is vágytam babára/de tudtam hogy nincs itt az ideje, csak eljátszottam a gondolattal/ most 17vagyok, örülök hogy még gyerek, és nem anya, de ha terhes lennék nem vetetném el, de direktbe később leszek terhes az tuti)
ebből parázs vita lesz, otthon is és a fórumon is....
szerintem, ha vágysz rá, akkor mond el a szüleidnek, hogy meg szeretnéd tartani, azt, hogy mit döntesz úgysem mi a fórumon, hanem te és szüleid döntitek el....én mindig gyerekpárti vagyok, de sokan lesznek, akik majd a megtartása ellen fognak "kampányolni". dönteni senki nem tud helyetted és a szüleid helyett.
Szia!
14 évesen még nagyon nem tudod felmérni, hogy mi mindennel jár egy gyerek.
Minél előbb csinálj tesztet és akár negatív, akár pozitív beszélgess el anyukáddal a felelősségről, a felelősségteljes szexuális életről, a védekezésről.
A saját érdekedben kívánom, hogy negatív legyen az a teszt.
1. bizonyosodj meg arról, hogy az vagy-e, tehát vegyél tesztet és nézd meg
2a. ha igen, menj el dokihoz
2b. ha nem, akkor is menj el dokihoz és tájékozódj a nem kívánt terhesség elleni védekezésről
Szoktunk védekezni, egy kis baki csúszott be...
Igazából nem is biztos, hogy terhes vagyok, hiszen ebben a ciklusban még nem volt peteérésem. (menzesz után 5 nappal voltunk együtt, nem élvezett belém, megszakítás volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!