Komolyan ennyien természetesnek veszik a melegek gyerekvállalását?
Én kiakadtam, az egyik kérdésnél volt erről szó, és a föld alá lettek pontozva, akik azt mondják hogy nem normális, ha homokosok nevelik a gyereket.
Ez komolyan ilyen elfogadott?
Kíváncsi vagyok, hogy mások hogy gondolják.
21. század meg minden, de akkor is!
#2-es beírónak :
Nincs olyan, hogy ÁRVAHÁZ!!!...
Az állami gondozottak 98%-a NEM ÁRVA...
Amúgy meg aki örökbeadható, azt szinte azonnal örökbe is tudják adni, mert TÖBBTÍZEZER HÁZASPÁR áll sorba évekig örökbefogadható gyerekre...
Szerencsére elsősorban normális (hetero) házaspároknak adnak örökbe gyerekeket, Mo-on és több más országban is homoszexuálisok nem fogadhatnak örökbe gyereket...
Ha a melegek gyerekvállalása nem természetes, mert a "biológia nem így találta ki", akkor a csípőprotézis és a peacemaker se az.
Ugyanígy, az egyszülős modell se természetes ezen logikán haladva.
Leginkább miért is van bárkinek köze ahhoz, hogy most ki és hogyan fogad örökbe gyereket? :)
Hogy is van, az "az vesse rá az első követ"? Szóval kérdem én, minden heteroszexuális pár példaértékű a kapcsolatban és a gyermeknevelésben? Mert szerintem nem. Sőt nem is igen láttam még olyat, ahol minden mindig tökéletes...
Szóval szerintem pont annyi bajt fel lehet sorolni egy heteroszexuális párkapcsolat családmodelljében, mint egy homoszexuáliséban...
Nos le lehet pontozni de akkor is leírom a véleményemet .
Szerintem egyáltalán nem jó ha a gyerek azt látja hogy 2 férfi egymással . Én inkább a gyermekotthont választanám mint hogy melegek neveljenek fel . Én gyermekotthonban nőttem fel és nem valami leányálom de szerintem jobb mint ha melegek nevelnének . Valamint azt nem értem bennük ha már azok akkor minek kell felvonulást meg ilyeneket rendezniük ? Mert szerintem egy normális ember nem kíváncsi rá és ha már szóba jöttek a cigányok én valóban nem értek azzal egyet hogy csak a gyerektartásért csinálnak gyereket és ez ellen tenni kéne a kormánynak . De vannak olyan cigányok akik tényleg normálisan dolgoznak és nem lopnak ( ebből viszont kevés van ) . Nekik viszont szerintem nyugodtan lehetne adni gyereket.
Egyébként ha lenne fiam és oda jönne hozzám hogy ő a fiúkat szereti biztosan agyonverném és előre is köszönöm a lepontozást .
#18 Nyugi, biztosan nem vernéd agyon.Ha lenne gyereked, értenéd, hogy miért nem.
Nagyon sok gyerek nem lát otthon férfi ÉS női mintát.Egyszerűen azért, mert csak egyfajta szülővel él.Akkor egyedülállónak sem lehet gyereket nevelni? Vegyük el tőlük, de gyorsan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!