Komolyan ennyien természetesnek veszik a melegek gyerekvállalását?
Én kiakadtam, az egyik kérdésnél volt erről szó, és a föld alá lettek pontozva, akik azt mondják hogy nem normális, ha homokosok nevelik a gyereket.
Ez komolyan ilyen elfogadott?
Kíváncsi vagyok, hogy mások hogy gondolják.
21. század meg minden, de akkor is!
"hogy egy nő és egy férfi és egy közös gyerek. ahogy az tökéletes lenne. nem félkezűen, vakként, asszeszuálisan, homokosan tökéletes. hanem teljesen egészségesen, egészséges értékrenddel, egészséges lelkivilággal lenne tökéletes."
Jól értem, hogy nem csak a homoszexuálisoknak tiltanád meg a gyerekvállalást, hanem a félkezűeknek, vakoknak, egyáltalán mindenkinek, aki valamiben különbözik az átlagtól?
87-es kommentem továbbvezetve:
szóval nekik eleve szükségük van a heterokra, mert kihalnának. szóval élősködők, akik a gyerekeinket akarják.
nos az élősködők hol egyenértékűek eleve, a gazdatesttel?
ki az, aki gazdatestnek született gyermekét élősködőknek adja? ezt csak egy élősködő tudja elképzelni...
egy nőnek és egy férfinek lesz gyerek.
a meddő pár az nő meg férfi, tehát segítünk, hogy legyen gyereke.
és vajon ha a természettel összhangban lennének, miért halnának ki....
tehát természetellenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!